Kampanya bitti . Yeniden başlatmazsalar kimse bir şey yapmaz |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (658. sayfa)
-
-
İdeal 35 de mi bitti hocam:s
-
ilk sayfada var şimdilik devam ediyor .İdeal tarifeler için bitti diye yazmadım
-
Gecen ay 23unde açılan hat suan faturali yapılabilir mi? Tam 1 ay oldu 1ayi geçmesi mi lazım? Oime girdim subeye gidip fatura bilgisi verin filan diye hata veriyor. -
İlk sayfada bilgisi var
30 gün geçtikten sonra olur
-
Yarin arayim hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 23 Aralık 2024; 19:3:17 > -
Hata vermesi doğal Geçecekseniz 27 sinde geçin 1 ayınız boşa gitmesin 3 gün ile
-
Buluşturan Ücretsiz 10GB Paketi için bir şey soracağım ,anlayamadım çünkü.Hatlar babamın üstüne babam Türk Telekoma yeni geçti annemin kullandığı netgsm. Şimdi annemin hattını bu pakete geçirebilir miyiz ? -
hocam denediniz mi -
Baban Faturalıya yeni geçtiyse annende Faturasıza taşınırsa alabilmeniz lazım
-
yeni geçti 20gün belki olmuştur belki olmamıştır. -
Deneyin bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: caraxesss
hocam denediniz miDaha geçmedim ama şöyle bir mesaj gelmişti.
-
Merhaba.. Benimde faturalı taahhüdüm bitiyor 1 ay sonra ..işlem için nasıl hareket etmeliyim bu ideal tarifelerine hemen geçmek için..beni aydınlatırsanız bir de fiyatlar güncel mi.. -
İlk sayfada yolu yazılı aydınlanabilirsiniz
-
faturanın altındaki mesaj kısmını anlayamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 24 Aralık 2024; 19:53:55 > -
Faturanıza bakın orada taahhütlü ve taahhütsüz tarife fiyatınız yazıyor
-
Hattı taşıdınız mı yeni mi aldınız da bu mesaj geldi.
-
Merhaba geçen sene 1 gün yüzünden 1ayimi yediler ve o kadar itiraza rağmen bişey değişmedi. Bu sene de böyle mi olacak yarın taahhüt son günü 182 tl lik teklifi alcam ama müşteri hizmetleri 27sinde gecersen 1 aylık taahhütsuz fatura çıkar deei doğru mudur acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ce e Ne Ka -- 24 Aralık 2024; 21:4:38 >
-
İlk sayfada hepsi yazıyor bakabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X