İyi kandırmış sizi kendi kendine element mi uydurmuş ? BTK dan yazı mı gelmiş ? |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (663. sayfa)
-
-
Bana Vodafone yada BimCell'e git dedi, online olara taşıma yapabilir miyim? Yavaş olur diye onu tercih etmiyorum.
-
neredesiniz ki Faturasıza geçmek istiyorsanız
ne yapmak istiyorsunuz ya da
bimcell ve Vodafone ile ne işiniz var ki onları öneriyor ?
Vodafone de var sim kartı bayiden alırsınız
bimcell için bime gitmeniz lazım
-
Ben aldım şükür. 5 ay bu şekilde devam artık. 😄 -
Buluşturan paketini almak için çok uğraştım. Daha öncesinde 1 adet 7 aydır ttkom'da kullandığım faturalı hat vardı. 2. Hattı da 15 gün önce turkcell'den taşıdım ve hoş25 tanımlamıştım. Müşteri hizmetleri olmaz dedi. Son 2 ay içinde taşınmış faturalı hat ve sonrasında başka operatörden taşınmış bir hat daha olması lazım dedi. Şartlarda böyle birşey varmı benim gözden kaçırdığım bir yer var bulamadım. -
Türk Telekom faturalıya yeni gelenlere, faturasızda da başlatacakları aboneliklerde 6 ay boyunca paket ücretsiz!
-
Hocam dün semtimizde bulunan TT bayisine gitmiştim. Numara taşımak istediğimi söyledim, faturasız olacak demiştim.
Artık numara taşıma da faturasız hat seçeneği yok. Yeni hat almanız gerekiyor yada illa faturasız hatta taşımak istiyorsanız Vodafone veya bimcelle gidin dediler.
Bende bugün başka şubeye gittim. Yok öyle bir şey dediler. Numara taşıma gerçekleştirildi.
Şimdi geçişi bekliyorum..
Bu TT bayisine şikayet edebilir miyim?. -
-
Benim faturalı hattın taahhütünü uzatmistik 3 ay önce filan. Oldu benimki Bilemiyorum neden alamadığınızı. İlk baslarda defalarca denedim.bende de olmamıştı. Sonra uygulama üzerinde görünüyordu oradan yaptım oldu. 5 ay turk telekomdan geciniriz artık. 😃 -
İptal olduğunda demişsiniz ya, yani 3 ay kullanip bittiginde mi yoksa 3. Ay kullanırken iptal mesaji gönderip ozellikle mi iptal tmek, ve daha sonra 3 paket bittikten snr tekrar yeniden hoşgeldin aktive etme sms'i mi göndermek gerekiyor? Benim için 115TL'ye 25Gb hosgeldin paketi fazlasiyla yeterli, hic ideal prime 35 icin uğraşmayayim diyorum eğer böyleyse.
-
ağuston Ayında aldım kullandım sonra paket yenilenmedi iptal oldu Ekim de mesaj attım kabul etti sonra tl yüklemedim kendiliğinden yine iptal oldu .
Geçen gün yine mesaj attım kabul etti .
-
Hocam ben 19 aralıkta ideal 35 prime a geçtim faturasızdan,hatta 320 tl bakiye vardı.Normalde fatura bu tutardan kesilmeliydi ama yine ödenmemiş borç görünüyor.Ne yapmalıyım
-
onlineislemler.turktelekom.com.trhttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama/mobil
Burdan bilgilerinizi girip iadenizi talep edebilirsiniz. Bir kaç güne ibaniniza iade gelir. -
Kim dedi size Faturanızın bu tutardan kesileceğini?
yapcağınız birşey yok
ya bakiyenizi ibana iade alacaksınız ya da bi kaç gün daha bekleyeceksiniz Faturanız denkleşecek mahsup edilecek
-
Faturalıya geçiren müşteri temsilcisi dedi,öyle olmuyor mu hocam
-
Sizin dediğiniz gibi değil öyle dememiştir
benim yazdığım gibi demiştir . Üst mesajda yazdım hangisi size uyarsa öyle yapın
Faturanız oluştuğunda bi kaç gün bekleyin mahsup edilecek
-
teşekkür ederim hocam bekleyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolder24 -- 30 Aralık 2024; 0:15:4 > -
iyi teklif almak için ,faturasıza geçme blöfü artık tutmuyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X