Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.295
Cevap
297
Favori
669.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onu bir kere müşteri hizmetlerinden açtırmak gerekiyor.

• bu nasıl fiyatlar turkcell gibi

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• Türktelekom tahattütüm bitiyor 9 ocakta

mevcut paketim 25gb-1500dk-250sms - 169tl ödüyordum tahatütsüz fiyatı 432tl gözüküyor sizce buna zam yapabilirler mi ?

1 haftadir arayıp yeni paket sunuyorlar kabul etmedim taşıma yapacağım diye diğer hatlarda kampanya göremiyorum

Tarife yenileme sayfasında tam bana göre diye bu paketler var sizce 9 ocak sonrası bu paketler kalır mı

20gb+1500dk+250 sms 296 tl tahatütsüz 1375 tl

25gb+1000dk+250 sms 327 tl tahatütsüz 760 tl

25gb+3000dk+250 sms 387 tl tahattütsüz fiyatı 1290 tl

35gb+2000dk+250 sms 433,5 tl tahatütsüz 1170 tl

• dimitradon kullanıcısına yanıt

Bunlar paket değil tarife.

Tarife kullanıyorsunuz.

Uygulamada Bildirimlere tıklayın teklifler yeni geldiyse son geçerlilik tarihi yazar.

Tarihten sonra da silinmediğini de oluyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

herhangi bir bildirim yok orada

Uzun süredir demek ki teklif var

10 Ocakta kalırsa kabul edersiniz

• kimse yokmu fenercell hakkında bilgisi olan
  • Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce sınırsız sosyal medyalı bir tarifeye geçmiştim. Geçen yıl taahhüdüm dolduğunda , eğer sınırsız sosyal medyalı paket yoksa hattımı taşıyacağım dedim. İkna birimi bi tane tarifeye geçirdi sınırsız sosyal medyalı. Ona şuanda 270 tl Civarı ödüyorum. Şimdi yine 1 ay sonra taahhütüm bitiyor. Bu sefer yine aynı paketten devam edemiyorum. Uygulamadan de ssm tarifesi hiç yok. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıp bu tarifeden devam etmek istiyorum. Uygulamada ssm tarifesi yok dedim. Kadında bi tane tarife söyledi düşün prime tarifesimiş 50gb net 3000dk ssm felan var 800 TL dedi. Senin ağzın ne Söyler bacım ben şimdi 250 TL ödüyorum nasıl 800 TL ye çıkıyor bu fiyat dedim. Oda dedi ki şuanda sistemde en uygun fiyatlı geçebileceğiniz bu gözüküyor.

Şimdi planım şöyle. Ayın 10 unda fatura kesilip son 30 güne başlayacak. Bende tekrar arayıp faturasıza geçicem eğer bana uygun fiyatlı tarife sunmazsanız diyicem. Bakalım başımıza neler gelecek. 800tl telefon faturası mı olur çüş yani.

Yakın zamanda bu şekilde uygun fiyatlı sınırsız sosyal medyalı tarifeye geçen var mı nasıl yapıcaz yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byblack58 -- 4 Ocak 2025; 19:59:13 >

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

İlk sayfada başına geleceklerin bilgisi var  

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

İlk sayfada başına geleceklerin bilgisi var  

Ocak ayında güncel durum nedir acaba? Faturasız tarifeye geçeli 1 ay olacak? İlk sayfadaki bilgilerde bir değişik var mı?

Herhangi bir an zam yapabilirler. Ben geçen sene nasıl olsa zam gelmez dedim 2 ay sonra fiyat 235 den 500 küsüre çıkmış ve haber bile vermediler güncel tutarın ay ortasında birden uçtuğunu görünce durumu öğrendik, o ayın faturasını eski-yeni fiyat ortalaması 400 civarı bir şey ödeyip operatör değiştirdik.

Taahhüt bitince büyük ihtimalle teklifler gider ama amaç bir ayın yanmaması ise tarifenin yenilendiği gün saat tam 12 den sonra denerseniz büyük ihtimalle teklif kaybolmadan geçiş yaparsınız.

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Sayfa günceldir

değişen bir durum olunca güncelleniyor

• Merhaba arkadaşlar Türk Telekom ev interneti kullanıcılarına özel Pubg kodlarını ücretsiz veriyor bu kodları ücreti mukabilinde alabilirim sizlerden kodu temin etmek için PUBG TC 6262 ye SMS atmanız gerekiyor ilgilenen mesaj atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.