Aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (628. sayfa)
-
-
Çokta ucuz sayılmaz
Telekoma geçip teklif gelmesini mi beklesek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarifeden faydalanabilirmiyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 2 Aralık 2024; 20:29:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karar sizin ben seçenekleri sunarım gerisi Kullanıcıya kalmış
Mesajınızı neden sildiniz ?
Forumun size garezi var ya da dış güçler
Valla bi gariplik var . silmedim aslında mesajınızı yine silmişler
Ne yaparsam yapayım sorumu sorduğumda gitmiyor, şimdi gidecek ama ilginç Forum bana soru sordurmuyor haha
-
Bu mesajınız duruyor değiştirin bakalım belli olur
Onu da denedim, mesajı değiştirdiğim anda silindi. Küfür filanda yok. Bug a girdim valla.
-
Forum ne hallere düştü
sanırım anladım, küfür varmış mesajımda. p harfi ekleyin başına siz biç yazmıştım, şimdi düzenleyim mesajı tekrar atıyorum hocam.
2 ay önceye kadar faturalıdaydım, hesap kesimim ayın onuydu. 2 aydır hoşgeldin 25 tarifesindeyim ve 5 aralıkda 2. ayım bitiyor ve 3. hakkımı kullanmam gerekiyor ama ben ideal tarifeleri riske atmamak için artık 3. ayımı kullanmadan ideal tarifeye geçeceğim ama sorun şu: benim hoşgeldin 25 ayın 3 inde doluyor, ayın beşinde ideale geçsem hesap kesimim ayın onu olduğu için 1 ayım biç olacak. Ne yapayım sizce hocam? bu 5 günü nasıl kurtarırım?
-
Ayın 10 u olduğunu nereden çıkarttınız peki?
ilk sayfada kesim tarihi ile ilgili bilgide var
kurtaracak gün yok bitince geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X