|
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (630. sayfa)
-
-
Bundan başka taahhütünüz yoksa FaturanıZ kesilmeden yapabilirsiniz
22 aralığına kadar işlem tamamlanmış olması lazım
-
Tamamdır hocam teşekkür ederim. -
Önce Faturalı tarifeye 30 gün dsonra da müşteri hizmetlerinden sınırsız sosyal medyalı tarifeye geçebilirsiniz
ilk sayfada bilgi var
-
-
Btk'ya şikayet kaydı oluşturdum. Bakalım nasıl hareket edecekler. Çok teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık 👏 -
Güncel tutarı fatura altından yada müşteri hizmetlerimden öğrenebilirsiniz
Taahhütünüz bittiğinde tekrar sms ile söz yazıp 5555 yollayın kabul ederse devam edersiniz
-
Hocam hat sahibi benim olan numarayı,online numara taşımaya başvursam hattı kullanan kişiye ben olmadan teslim ederler mi yeni hattı
-
Etmezler
-
Bimcell kullanıyorum. İdeal Prime tarifelerini en kolay nasıl alırım?
-
Bimselden ttye geçemezsin önce vfone tcelle geçip sonra ttye geri döneceksin.Diğer bilgiler ilk sayfada var , tabii geçiş bekleme süresi vs yeni yılda ne olur bilemeyiz. -
-
Koşulları yazsan iyi olucak bizde detayları bilelim
-
Detaylari ogrendigim anda paylasacagim. -
Yeni hat ve operatör taşıma için geçerli kampanyaymış
-
Hocam annem Turkcell kullanıyor, yeni tarife ücretleri çok yüksek. Bu kampanya hesaplı gözüküyor ancak internetten veya telefondan yapılamıyor mu=? Kendisi yaşlı ve pek bu işi yapamaz tek başına. Ben de şehir dışındayım. İnternetten veya telefondan yapılabiliyor mu? Ek olarak ben gidip mağazadan yapabilir miyim, onun adına?
-
Maalesef hat sahibinin tt ofisine gitmesi gerekli. -
Online taşımaya açarsalar olur
-
Faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler içinde geçerlidir yazıyor. Faturasızdan faturalıya geçişte geçerli olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X