Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kimi10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.049
Cevap
296
Favori
654.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturasız da 1 ay bugün doluyor. Geçen seneki gibi Uygun fiyatlı sınırsız sosyal medyalı faturalı tarife gelirmi acaba
    Türkcell in yeni kampanyası da güzel ama sınırsız sosyal medya olması benim için önemli.
  • Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt

Bundan başka taahhütünüz yoksa FaturanıZ kesilmeden yapabilirsiniz

22 aralığına kadar işlem tamamlanmış olması lazım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  • digitech kullanıcısına yanıt

Önce Faturalı tarifeye 30 gün dsonra da müşteri hizmetlerinden sınırsız sosyal medyalı tarifeye geçebilirsiniz

ilk sayfada bilgi var

• taahhüt bitmesine 37 gun var. yeni teklifler 600 liradan başlıyor. ne yapilabilir. tahuut yenilmezsem ucret ne olur acaba ki.

eger hicbir sey yapilamayacaksa turkcelle tasiyacagim

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)
    Btk'ya şikayet kaydı oluşturdum. Bakalım nasıl hareket edecekler. Çok teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık 👏
  • papkide P kullanıcısına yanıt

Güncel tutarı fatura altından yada müşteri hizmetlerimden öğrenebilirsiniz

Taahhütünüz bittiğinde tekrar sms ile söz yazıp 5555 yollayın kabul ederse devam edersiniz

Hocam hat sahibi benim olan numarayı,online numara taşımaya başvursam hattı kullanan kişiye ben olmadan teslim ederler mi yeni hattı

• tolder24 kullanıcısına yanıt

Etmezler TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• Bimcell kullanıyorum. İdeal Prime tarifelerini en kolay nasıl alırım?

• hsnunal kullanıcısına yanıt
    Bimselden ttye geçemezsin önce vfone tcelle geçip sonra ttye geri döneceksin.Diğer bilgiler ilk sayfada var , tabii geçiş bekleme süresi vs yeni yılda ne olur bilemeyiz.
  • Mujde mujde bize. Kampanya biraz once dustu.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Koşulları yazsan iyi olucak bizde detayları bilelim

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Detaylari ogrendigim anda paylasacagim.
  • Yeni hat ve operatör taşıma için geçerli kampanyaymış

Hocam annem Turkcell kullanıyor, yeni tarife ücretleri çok yüksek. Bu kampanya hesaplı gözüküyor ancak internetten veya telefondan yapılamıyor mu=? Kendisi yaşlı ve pek bu işi yapamaz tek başına. Ben de şehir dışındayım. İnternetten veya telefondan yapılabiliyor mu? Ek olarak ben gidip mağazadan yapabilir miyim, onun adına?

• cagkan007 C kullanıcısına yanıt
    Maalesef hat sahibinin tt ofisine gitmesi gerekli.

Online taşımaya açarsalar olur

• boa17 kullanıcısına yanıt

Faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler içinde geçerlidir yazıyor. Faturasızdan faturalıya geçişte geçerli olabilir.

• 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.