Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Reverser Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.047
Cevap
296
Favori
654.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni emniyet tarifesinde. "Yeni Emniyet 15" gibi.

• egm demı kalmak daha ıyı yoksa bu yenı tarıfeye gecılebılıyormu? prime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEADLESS kullanıcısına yanıt

Ben hiç geçmedim , referans olmadım .Konuda olanlar vardı geçiş yapmışlardı Sistem kabul etmiş .

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hylcn -- 4 Aralık 2024; 19:49:35 >

• Az evvel iki hattımı İdeal 35 tarifesine geçirdim. 2 aydır faturasız 25 tarifesindeydim, Uygulama ve Webde ideal tarifeleri görünmüyordu, forumda bahsedildiği gibi yapıp müşteri hizmetlerini aradım ve orada İdeal tarifeleri göründü.

Bilgi verdiğiniz ve yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. (Konu sahibine ayrıca teşekkür ederim)

• Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt

Hadi gözünüz aydın TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hylcn kullanıcısına yanıt

Düşenler paket değil tarife TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Tekrar paket daha mantıklı gibi ama riski nedir bilemiyorum. Olursa sizle tecrübe etmiş olacaz. Daha öncesinde dolanlardan tecrübe edenler var mıdır bilmek lazım.

Mh ne bağlanma taktiğiniz nedir? Bir türlü bağlanamadım, haliyle bu tarifeyi de soramadım. Varsa ben de buna geçecem yoksa yıldızlı tarifelerden birine yazılacam.

Hocam nasıl yaptınız detaylı anlatma imkanınız var mıdır? Benim de faturasızda 2 ay oldu.

• Hipoglisemi kullanıcısına yanıt

Aslında konudaki mesajlarda anlatılmıştı ama tekrar edeyim.

444 1 444 numaralı telefonu aradım,

Tarife değişikliği ile alakalı menüye girdim,

tüm içeriği dinledikten sonra, müşteri temsilcisine bağlanmak için için sıfırı tuşlayın dedi, yaptım.

Kısa bir süre sonra temsilci bağlandı, faturalıya geçmek istediğimi ilettim,

Sonra da ideal 35 tarifesinden faydalanmak istediğimi belirttim,

Anlık teklifleri kontrol ediyorum dedi ve İdeal 35 e geçiş işlemlerine başladı bu kadar.

Teşekkürler hocam. İdeal 35 tarifesi alıma kapalı gözüküyor ama yarın ben de bi deneyeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hylcn kullanıcısına yanıt
    Kampanya ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı dostlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    31 Aralık deniliyor hocam

• 1 hafta önce annem kullandığı hattın taahhütünü yeniledi. Hattı başka bi yere taşısak cayma çıkar mı, çıksa bile çok çıkar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• kodla kayıt olamıyormuyuz. sitede baktımda öyle bir ibare göremedim.

• Daha 3 ünde taahhüt vermiştim. Herhangi bir operatöre faturalı hatta geçip 1-2 gün sonra gelebilir miyim. Diğerinde cayma cezası çok çıkmaz herhalde bu durumda.

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Kapandı diyenlere inat gelmeye devam ediyor 😂

• Arkadaşlar bi sorum var. Ben hattımı turkecele taşıdım ve bugün açıldı. Geçen ay ayın 10 de hattımı faturasıza çevirdim. 1 ay bekleyin faturalı içim türk telekom demişti. Şimdi bugün tekrar türk telekoma başvuru yapabilir miyim faturalı için yoksa illa ayın 10 beklemem gerekiyor mu?

Türk telekomu aradım geçebilirsiniz hiç bir problem olmaz dediler arkadaşlar bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 5 Aralık 2024; 14:5:29 >
  • 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.