geçiş yapıp yeni kampanyadan faydalandırıyor mu hocam onu öğrenebildiniz mi? |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (633. sayfa)
-
-
Aynı Operatörde olmadığın için geçebilirsin
-
Faydalanırsın ilk sayfada bilgi var
-
bu aralar turk telekom'da faturasiz yada hat tasima blof'u deneyenler oldu mu ? yada twitter (x) de nereden mesaj atiliyor du ?
-
teşekkürler hocam
-
Teşekkürler hocam aradığım da onlar da dediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 dakika önce denedim mevcut kampanyaları 2 katını sundular taşıyıp bakacaz artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ideal 35 paketin güncel fiyatı 212 tl mi değişmiş mi
212 lira. İlk sayfadaki bilgiler güncel.
-
Ayni gün faturasıza gecip bu tarifeden yararlanabilir miyim?
Merhaba 1 ay önce tt faturalıdan tt faturasıza geçip hoş25 paketini tanımlamıştım. Buna geçebilir miyim? Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yararlanamazsın
-
Sınırsız Sosyal medya kullanmayacaksan ilk sayfadakiler daha uygun
30 gÜN Dolduktan sonra geçersin
-
Peki vodafone faturasıza geçiş yapıp sonra direk TT bu tarifelere geçiş yapabilir miyiz hocam ?
Kampanya bitmeden Taşınırsan yararlanırsın
-
Teşekkürler, ideal prime 35 i gördüm evet web sitesinden baktım müşteri alımına kapalıdır diyor yalnız 5 gün sonra 1 ayı geçmiş oluyor. Arayıp deneyeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son olarak şuan 2 hattım hos 25 GB de hocam. Birisi 28 gün oldu diğeri 23 gün oldu. Şuan arasam geçiş sağlarlar mı bilgin var mıdır
Neden?
Popüler Tarifelere yeni hat tesisi, numara taşıma ve Şirketimizce sunulan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla Türk Telekom Mağazaları ve müşteri hizmetleri aracılığıyla kayıt olunabilir.
Faturasız tarifeler yararlanabilir demiş.Yani lira yükleyip tarifeye mi gecmeliyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X