Hertürlü cayma olacak Faturasızda iletişimin kısıtlanacak birde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (635. sayfa)
-
-
Türk Telekom'dan direkt geçilebilir mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla geçiliyor
ideallere gectim cazip fiyat bence numara tasimaya gerek kalmadı
Nasıl geçtiniz hocam özelden detay verebilir misiniz?
faturasız hat vardi müşteri hizmetlerini arayıp faturli ideal pakete geçmek istiyorum dedim. listeden sectigim gb. paketi söyledim direk geçirdiler.
Suan pttcell in sitesinde sizin bahsettiğiniz fiyatlarda bir kampanya yok.Yada ben göremiyorum.
-
instagramSayan İletişim on Instagram: "Numara taşıma ve yeni hat aktivasyonu için geçerlidirKampanya sınırlı sürelidir.✅ 12 Ay Taahhütle Sabit Fiyat Garantisi!✅ Bol Dakika, SMS ve İnternet Avantajları!Hangi tarife sizin için uygun?100 TL: 3 GB + İlk Ay Ek 20 GB135 TL: 10 GB + İlk Ay Ek 20 GB180 TL: 20 GB + İlk Ay Ek 20 GBDaha fazlasını mı istiyorsunuz?2000 DK + 250 SMS’li tarifeler:25 GB + 5 GB (230 TL)30 GB + 10 GB (260 TL)40 GB + Sınırsız (320 TL)🕒 Kampanya sınırlı süre geçerlidir!📲 Numara taşıma ve yeni hat aktivasyonu için hemen başvurun.Kaçırmayın, iletişim özgürlüğünü doyasıya yaşayın!”"https://www.instagram.com/share/_zt_aYwpq
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam bu kampanyadan nasılsın yararlananabiliriz
Yeni çıktı yakında düşer siteye
Ptt ye gidip başvurun
diyelim Vodafone başvurdum. araya hafta sonu giriyor. ve 2-3 gün sonra işlem gerçekleşti. bu 2-3 gün içinde internetsizmi kalacam yoksa mevcut paket devam eder.
Hafta sonu girmesi neyi değiştiriyor ?
Ne kullanıyorsunuz ki internetsiz kalacağınızı düşünüyorsunuz ?
-
Hocam Türk Telekom hattın taahhüdü 80 gün kalmış kaç gün kaldığında ceza ödemeden taşıma yapabilirim?
TT Faturalı hattan faturasız hatta yeni geçiş yaptım. 30 gün beklemeden bayi aracılığı ile ideal paketlere geçiş sağlayabilirmiyim?
-
İlk sayfada bilgisi var yapamazsınız
Turktelekom faturalıdan faturasıza geçiş yaptım. yaparken 250 tl ye 15gb 1000dk teklif sundular . Kabul etmedim. Geçiş oldu. 115 TL lik paketi aldım. Bir ay sonra ideal tarifelerine geçmeyi düşünüyorum kalırsa veya zam gelmezse tabi. Bu ideal Tarifeler Faturalı mı oluyor. Faturalı ise nasıl müşteri temsilcisi ile geçiş yapılacak.
-
Arayıp FATURALI tarifeye geçmek istediğinizi söyleyeceksin size tarifeleri sonucak sonra da ideal tarifeler varmış ona geçirebilirmisiniz deyip geçeceksiniz
hocam bunlar 1 yıl sabit fiyatmı faturalı birde ben 115 tl aldığımız paket 7 aralık paket yenileme yazıyor faturalıya yarın arasam gecebilirmiyim yoksa 8 aralıktamı ararsam yaparlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 6 Aralık 2024; 13:5:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X