Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.051
Cevap
296
Favori
654.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Online işlemlerden referans olun deneyin kabul edecek mi bakın .Kabul edende var etmeyende var .

etmezse aynı işlemi yeni egm de yapmayı denersiniz .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bir eski birde yeni de deniyelim bakalım.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

Eskide kamu tarifesi istiyor

Yenide de kamu isteyen oldu geçende oldu sistem nasıl işliyor bilmiyorum

• Netgsm den geçiş yaptım Netgsm gene faal aynı hattı iki farklı operatör den kullanıyorum
  • Türk Telekom uygulaması ikindi vaktinden beri açılmıyor arkadaşımda denedim onda da açılmadı aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

Android ve iosta denedim açılıyor

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

aynen aynı sıkıntı bende de var. 4-5 denemede girebildim

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Faturasıza yollamışlar içeriği boş çıkıyor 😂

merhaba hocam ben sizin sayenizde faturasıza geçmiştim şuan 3. kez 115 tl 25gb hoşgeldini yaptım. Ayın 4ünde yani 1 ocakta bitiyor artık. Sonraki planım da ilk sayfadaki ideal 35 e geçmekti. Yıl sonu olunca ortalık biraz kaotikleşmiş kampanyalar çoğalmış. Şimdi resmini koyduğunuz yılbaşı tarifeleri bende teklif olarak çıkmadı. Bu yılbaşı tarifelerine geçebilir miyim. Görünmeyen başka avantajı var mıdır. Ne bileyim tt primeda migros kodu vs gibi. Matematik olarak hala sanki ideal 35 daha makul gibi. Yılbaşı yada ideal tarifelere de hoşgeldin25gb gibi sms le geçiş yapabiliyor muyuz? İlginize teşekkürler hocam

• alyosha A kullanıcısına yanıt

SSM 40 GB geçmeyecekseniz ideal 35 daha mantıklı

Müşteri hizmetlerini arayıp Yıldızlı günlerdeki tarifelere de geçebilirsiniz karar sizin yine de

Paketi kullanıp ayın 27 Sinde ideal 35 gb Tarifesine geçebilirsiniz .

Ssm 40gb ın hakkını veremem yoksa iyi fiyat. Belki ev interneti bile iptal edilebilir iki hat olsa evde. Ben sana özel avantajlı tarifeler sekmesinde ideal tarifeleri yada yılbaşı tarifeleri çıkmadı. Yine de geçiş sağlayabilir miyim. Bir de ayın 27 sine kadar ideal ve yılbaşının bitme ihtimali var mı sizce risk almamak için erken geçeyim olmadı diyorum.

Tarih için bir şey diyemem yukarıda yazdığım gibi ilk sayfada yazıldığı gibi geçiş yapabilir siniz .

• 1 saat önce falan faturasızdan faturalıya geçiş için telefonda onay verdim. tahminen ne zaman sürede aktif olur bu işlem deneyimleyen var mı önceden acaba?

• SSM 40GB tarifesine geçtim söz yazıp 5555 gönderdiğim de 320tl değil 495tl yazıyordu. Şimdi türk telekom uygulmasın dada güncel fatura 620 görünüyor. Acaba bana farklı bir tarife mi verdiler yoksa düzelir mi bu TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Anladım sms değil müşteri hizmetleri aranacak teşekkürler ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum:)

• painkill P kullanıcısına yanıt

Hemen geçiş oluyor Telefonu kapatıp açın sonrasında uygulamadan bakın

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sürede turk telekom aktif oldu, netgsm hala açık mı
  • LacWer kullanıcısına yanıt

Onay verince düşecek .Sonrasında Yıldızlı günler indirimi ve hediye internet tanımlanacak TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

Yılbaşı teklifi için 31 Aralık diyorlar, rakipleri de aynı tarihe kadar yapıyor o yüzden erken bitirmezler. Zaten maksat da telekomünikasyon enflasyonunu bu sene için düşük göstermek bence. Seneye yaparlar zamı.

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.