Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.032
Cevap
296
Favori
654.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun 28günlük hoş25gb paket bitti...az önce
    Müşteri hizmetleri konuştum. Faturalı tarifeye geçmek için 2gün daha beklemeniz gerekli dedi.aralık 9-10dan sonra yıldızlı ve ideal tarifelere geçebilirsiniz dedi Mh

1-Yıldızlı günler tarifesini bayiden yapabilirsiniz dedi.
    2-ideal tarifeleri telefonla açtırabilirsiniz dedi Mh.
    İdeal tarifelerden birine geçecem
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusari -- 7 Aralık 2024; 17:46:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yunusari Y kullanıcısına yanıt

İlk sayfada geçiş bilgisi vardı kendinize aksiyon çıkarmışsınız

Süreniz dolunca

İdeal tarifelere de popüler tarifelerede geçebilirsiniz

• Arkadaşlar bu yıldızlı günler tarifeleri güzel gözüküyor fakat yeni müşteriye mi özel ? Mevcut faturalı müşteriye imkan yok mu ? Taahhüt 20 gün sonra bitecek

Şuan değerli 15 tarifesini taahütümü yenilediğim takdirde 282.62 TL den fiyatlıyor. Bugun bir Vodafone bayisinin önünden geçtiğimde 10 GB İnternet 1000 dk 1000 SMS li tarifeyi 143 TL ye sunduklarını gördüm.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bilgileriniz ve faydalı paylaşımlarınız için Allah razı olsun...hoş 25gb paket 115tl iyiydiTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 1ay kullandım. ama yılbaşından sonra operatörler fiyatları çok yükseltirler diye düşünüyorum.

Fazla İnternet kullanmıyorum, genelde evin İnternetini çok kullanıyorum. Dışarda ortalama 7-10gb kullanıyorum.

ÖNERDİĞİNİZ İLK SAYFADAKİ tarifelerden faturalıya geçecem...

3gün İnternetsiz, güncel bakiye 85tl ile, işde nasıl idare edecem onu düşünüyorum.. TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

Fatura kesimi ayın 10dan sonra bir problemle karşılaşmam umarım

• HEADLESS kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, bu sorunu çözdünüz mü acaba. Bende yeni emniyet 15 tarifesindeki akrabamdan referans istedim ancak aynı mesaj bizede geldi.

"Mobil hattinizla Referans ettiginiz numara mevcut tarifesinden kamu tarifesine gecis yapamaz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüç55 -- 7 Aralık 2024; 19:56:2 >

3 gün internetsiz neden kaliyorsunuz?

Sil süpürden ekmek çıkmadı mı ?

TL yüklemeye internet verirse onu kullanırsın

Fatura kesimi ayın 10 dan sonra ne problemi bekliyorsunuz hangi kesimden bahsettiniz ?

• alicb kullanıcısına yanıt

İlk sayfada bilgisi var nasıl yararlanacağınızın

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

7aralık da 28günlük hoş 25 gb paket bitti, paket tanımlamadım.3gün işde kısıtlı İnternetsiz kullanacam hattı. 10aralıkda 30gün doluyor, Mh görüştüm Faturalı ideal tarifelere geçebiliyormuşum osebeple.

Geçen hafta sil süpür birhaftalık 30gb verdi, bu hafta da youtube 1günlük 1gb verdi..

Faturalı kullandığımda hiç silsüpürden 30gb çıkmamıştı...nasıl bir düzenleri var ttelekomun anlamadım..

Faturalıya geçerken 3 kesim tarihinden bahsetmişdiniz bazı arkadaşlara . 1-2 hafta kullanıp pat fatura kesilmesini kastettim.

Silsüpür bu hafta 1günlük 1gb youtube verdi.

Olmadı sizin dediğiniz TL yukleyip 4gb interneti hediyesini alayım. Içerdeki güncel bakiyemi Faturaya geçtiğimde faturadan düşerler

• YENİ KAMPANYA

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bimcell e geçip tekrar Türk Telekom a geçsek oluyor mu. Son karar bu mu. Bi kaç yıl önce beni kabul etmemişlerdi. Şu anda Türk telekom dayım. Aksi gibi bu tarifeler çıkmadan önce 3 aralıkta taahhüt vermiştim. 230 tl ye 12 gb. Şimdi bimcell e geçip. Tekrar dönüş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 8 Aralık 2024; 10:24:4 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Günaydın TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

ne alaka bilmeyen olursa diye attım herkes herşeyi bilemez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Faturasızdan Faturalıya geçişlerde kesim Tarihi ayın 26 sı oluyor

Haftalık İnternet ile idare edersiniz

Hocam selamlar, gecen gun sana sormuştum ya vodafoneden türk telekomu kullanarak git gel yapıcam diye bugün türk telekom hattim açıldı ama vodafone kapanmadi?? Cok saçma şekilde 2 hat da aktif arama sms aliyor veriyor internete çıkıyor, vodafone aktif kaldığı için numara taşıma yapamıyorum ikisinin de müşteri hizmetleri topu birbirine atıyor ne yapmam lazım daha önce başına geldi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Bimcell den bazı bayiler geçiş yapamıyor sıkıntı yaşamamak için diğer operatörlere gidip gelmek daha mantıklı

Hocam çok teşekkür ediyorum. Çok faydalı bilgiler veriyorsunuz. Ama şu kısmı tam anlamadım. Benim taahhüt bugün bitti. Şimdi faturasıza geçmek istesem 80 TL alıyorlar. Faturasıza geçince bunu yüklüyorlar. Bu tutar ile paket alamıyoruz diye anladım. Peki bu tutar ne olacak. Paket almadan bitene kadar mı kullanacağız? Faturasız hat hiç kullanmadım o yüzden bu konuda hiçbir şey bilmiyorum.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Okuma yapmayan bilmez sizde haklısınız

• CaimaN kullanıcısına yanıt

Vodafone çıkışını yapmamış sorun Vodafone de gibi görünüyor

BTK ya yazıp çözüm isteyin

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.