Yapabilirsiniz ilk sayfada bilgi var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (640. sayfa)
-
-
Hangisinin çözdüğünü bilmiyorum hocam öğlen 3 gibi kendi kendine çözüldü vodafoneden çıkış yaptınız diye sms geldi hat da gitti geçişi de yapabildim ama az önce konuştuğum tt müşteri hizmetleri dedi ki bu hatta bir gariplik var deaktif gözüküyor valla bi problem var da hayırlısı inş başıma iş açmaz :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone çıkışını yapmış
sms gelmesi lazımdı
sıkıntı olursa iptal mesajı gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Türk telekom ana bayi bimcell Den geçiş olmaz diyor...
Belirli bayileler yapmayı beceriyor .
Siz ısrar edin yıldızlı günler için geçiş açık yapabilir
-
-
Uygulamada sınırsız olarak göstermiyor
-
Valla hocam o yapmıyor, bu kabul etmiyor, şu ceza yerim diyor ne yapacağımı şaşırdım. Hayır daha önceleri kendileri koşa koşa kabul ederlerdi. Şimdi ne oluyor bunlara. Faturalı birine geçsem ne olur. Hadi 50-100 ceza da ondan çıksın yine de olmaz mı?
Faturalıdan faturasıza gecişin baska yolu yok mu 10dk müzik dinledim.
Merhaba
Ciddi bir sorunum var. Türk telekoma geçiş yaptım ve dün sabah gelen mesaj üzerine sim kartımı taktım. Fakat mevcut telefonum 2 yıl evvel yurt dışından aldındığı için ( iphone 14 ve kaydını yaptırmıştım harcı marcı ödendi ) Btk bloke koymuş ( bu bilgiyi türk telekom verdi )
Sonra btk yı aradım. Onlar güncelleme gönderdik 24 saat içinde hattınız gelir dediler. Hattım 24 saat sonunda gelmedi ve aradığımda sorun bizlik değil dediler ve topu operatöre attılar. Operatörü aradım sim kartı başka telefona takıp deneyin dediler. Başka telefonda hat geldi. Onlarda kendinde sorun görmüyor. Kaldık ortada . Varmı bu durumu yaşayan çözüm nedir.
İş görüşmelerim var telefon bekliyorum çok sıkıntı oldu
-
Hocam merhaba, güncel olarak 40 gb + sınırsız sosyal medya kullanıyorum 268 tl ödüyorum taahhüdüm 2 ay içinde bitecek. Tarifem güncel olarak 320 tl olarak hattını taşıyanlara sunuldu. Acaba faturasız geçmek istiyorum gibi bir durumda 320'den alabiliyor muyum?
Yoksa mecbur hat mı taşımam lazım?
-
Bu yıldızlı günler kampanyası için 1 hafta daha süre var dedi müşteri hizmetleri, geçişi yapalım dedim umarım Sim Kart gelip aktif edene kadar geçeriz pakete
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
turk telekom tarifelerine bimcell den gecebiliyor muyuz ?
-
Geçen yıl sonu bu kampanya da geçenler olmuştu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun cevabını biri verebilse... Bayi olmaz dedi. Müşteri hizmetleri olur dedi. Hangisine inanacaz.
Yapmıyorsa şikayet edin işini yapsın
-
Bi numara vardı oradan tanımlama yapılıp açılıyordu .Biraz araştırın aklımda değil şuan
-
Senin başvuru tarihini baz alır kampanya bitse de yararlanırsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X