|
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (641. sayfa)
-
-
Yapan bayi bulursan geçebilirsiniz. Bayiye ısrarla söyleyin yapılıyor deyin.
-
-
Netgsm’den kurtuluyorum en azından daha uygun bakalım -
İlk sayfada doğru bilgi var bakın
30 gün dolduysa yıldızlı günlere de ideal tarifelere de geçebilirsiniz .
-
Geçen turkcell bayisine gittim hat taşıdıktan sonra numara değişikliği yapabilir miyim dedim adam bana numara değişikliği diye bir şey yok ki dedi. Numara değişikliği diye bir şey yok mu? Bayileri çok ciddiye almayın çoğu lise mezunu bu konularda pek bilgisi olmayan eleman
-
Bizim işte sıkıntı çıktı. Eski referans isteği iptal olmuyor. Sistemden bakınca da değerlendirme de görünüyor. Bu yüzden bir türlü yeni egm olarak referans istemiyorum.
Edit, şimdi iptal ettik ilk isteği. Benim tarife değişmiş görünüyor ama referans isteği gönderdim ama yine kamu olarak geçiş yapamaz diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 9 Aralık 2024; 16:39:5 > -
kaliteli Turkcell bayisi gene kalitesini göstermiş
-
Onay giden ıptal edip cevaplasın yada online işlemlerden iptal edin
-
İptal ettim benim sms den. Kabul etti. Online işlmelerde görünmüyordu.
Şimdi benim yeni egm ye geçiş yapmış göründüğü halde yine kamu tarifesine geçiş yapamaz diyor sistem. -
Konuda 1 Kişi yazdım egm için kabul etti diye artık onu da nasıl kabul ettiyse bilgim yok
Siz Taahhütü gece 00:00dan sonra verin Soz Yazıp Yollarsınız
-
Ben taahhüdü dediğin gibi yarın vericem artık sıkıntı yok -
ilk sayfayi okudum da. tt'nin fatura kesim tarihinden dolayi bir ay bosa gitmesin diye soruyorum ben. faturaliya ne zaman gecelim, simdi gecelim mi yoksa bekleyelim mi kacinda gecelim. ilk sayfadaki bilgiler kafa karisikligi yaratiyor buradan verilen cevaplarda oyle. gecen mesajda bu gunlerde de gecebilirsiniz dediniz de yine anlamadim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerotominusone -- 9 Aralık 2024; 17:8:49 > -
Tt yıldızlı günler faturaliya geçtim. Otomatik taahhütlü olarak açıldı hat. Fatura kesim tarihi de 27 imiş. 1 ay murdar oldu. Ben de fatura kesimine kadar taahhüt vermeyim diyordum neyse bakalım -
Vodafone faturasız a geçirmememk için sistemde sıkıntı çıkıyor dedi. Faturalı tarifeye geçtik. Ne yapalım hat açıldığı gün Türk telekom a geri döncem. 3 gün sürer dedi. -
Hangi bilgiler kafa karışıklığı yaratıyor peki?
27 Sine kadar bekleme imkanınız varsa tam 12 ay kullanırsınız .
Bugünlerde geçecekseniz beklemenize gerek yok
bugün geçerseniz 26 Aralıkta faturanız kesilecek 18 Günlük kullanacaksınız .
27 Aralıkta geçerseniz 30 Gün kullanırsınız .
-
Gecen sene vodofonedan turkcell faturaliya gecmistim. 1 gun sonra turk telekoma gecis yaptim ancak 1 gün icin 300 tl cayma bedeli odemek zorunda kalmistim. Faturasiz hattan gecerseniz cayma bedeli cikmiyor sanirim ama turkcelle taahhut vermisseniz dikkat edin cayma vedeli cikabilir. -
Çok teşekkürler şimdi oturdu kafamda. Konunun içine çok girince karışıklık yaşadım diğer verdiğiniz cevapta bu günlerde de geçebilirsiniz dediğinizde ilk sayfadakilerle karışıklık yaşadım ben yani biraz ben yaşattım :) Teşekkür ederim tekrardan bilgilendirme için.
-
merhaba hocam. iki ay 115 tl lik paketi kullandım şimdi ideal 35e geçmek istiyorum ama webte ve uygulamada çıkmıyor. müşteri temsilciside görmediğini söyledi. başka bir yolu var mı. bayiye mi gitmem gerekiyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X