Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.025
Cevap
296
Favori
653.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numara taşıyarak, hoşgeldin 25 paketini kullanıyorum, bu ay son. Ön ödemeli uygun bir tarife arıyorum. 8-10 gb internet yeterli benim için.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam dün benim ttkom hattımda aktif oldu. Hos 50 gb almak istedim vermedi. 60 günlük bir süre uyarısı verdi. Sonrasında hos 25 gb denedim ve aldım. 3 ay idare ederiz artık.
  • Kef14 kullanıcısına yanıt

Bu ay neden son ?

• mamilim90 kullanıcısına yanıt

Evet yapabilirsiniz . 

• redloves kullanıcısına yanıt

50 ve 75 i Yeni hat alanlara veriyor  

Sizin bu paketi tavsiyenizle geçmiştim.Dün faturasızda Faturalıya geçmek için ideal 16gb geçtim. Sonra bugün işden dolayı bazen interneti çok kullanırım diye düşündüm. Tarifeyi ideal 25gb geçirmek için azönce Mh aradım. 31gün beklemeniz gerekiyor Mh dedi...şuan birşey yapamayız dedi. Bunun başka yolu varmı sizce?

Hocam merhaba . Şu an enfes prime 30 kullanıyorum 200 tl. Aynı tarife için faturasız birimi 415 tl teklif etti. Taahhüt bitiş sürem 9 Şubat. Turkcell e geçsem 300 civarı cayma bedeli çıkıyor. Ne yapmalıyım sizce.?

Daha uygun bir paket önerini var mı ? Bu hat çok kullanılmıyor. Egm 10 da 170tl gibi görünüyor biraz fazla yani

• Kaç yıldır TT kullanıyordum uyuz oldum hiçbirsey yapmıyorlar taahhüt bitti kimse aramadı 110 TL fatura oldu 560 TL Vodafone geçtim inşallah pişman olmam işlemler ne kadar kolaylaşmis e devletten 2 dk da işlem tamam

Hocam teşekkür ederim, bugün ptt den başvurdum.

• yunusari Y kullanıcısına yanıt

Günü doldurmanız lazım   bu aylık idare edin Ocak 27 de geçiş yapın 12 ay kullanırsınız

• Rangerover85 R kullanıcısına yanıt

Bugün bedel düşmüştür hesaplama yapın karar verin derim

Teşekkürler yardımlarınız için...mecbur 1ay böyle devam ederim.Umarım çok zamlanmaz ideal tarifeler,  bu grubun çok faydası var bence

Faturasız dan faturalıya geçişde bayilerin bilmediğini sizin sayenizde bu grupda bilgilendim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusari -- 10 Aralık 2024; 13:25:0 >
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt

Faturasızda hoş paketi var yada dediğim taşınıp gelip yıldızlı günlerde

3GB 100TL

• yunusari Y kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın  

• Emniyet 20 GB tarifesinde idim. 9 unda bittiği için az önce aradım. Faturasız hatta geçmek istiyorum dedim. Hiiçç uzatmadı. Direk geçiş yaptı. Dedim Hoş paket falan. Onlar yeni hat için dedi. Faturasıza geçiş için değil dedi. Ayrıca bugün fatura kesildiği için yeni fatura çıkar. 1 günlük dedi. 5-6 gün önce aramanız lazımdı dedi. Taahhütsüz fiyat bugün başlıyormuş. Hiç neden geçiyorsunuz şu teklif bu teklif demedi. Hiç birşey sunmadı. En fazla 2-3 dakika sürdü.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 10 Aralık 2024; 16:22:55 >

Hoşgeldin 25 paketi 3 ay alınabiliyormus. Önceki sayfalarda biri öyle yazmıştı.

3 ay ne zaman bitecek. ?

4. Aldırmazsa paket iptal olursa tekrar sms atıp kayıt olmayı denermisiniz

normalde hoş 25 paketi yeni hatlara özel yazıyor ama mevcut faturasızlar da yararlandı bundan. normalde evet sistemde de üç sefer yazıyor ama dördüncüye de belki kapı açık olabilir. o yüzden bu ayın sonunda 4. sefere sistem izin verir alırsanız buraya bilgilendirme yaparsanız seviniriz hocam.

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.