< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 10 Aralık 2024; 21:48:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (645. sayfa)
-
-
Sizin hattınız açılmamışmıydı düzelmemişmiydi
Sonra Vodafone ye taşırken mi oldu bu durum? Yaparken birşey hatalı olmuş olabilir. O kadar detaylı bilgi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gündüz arayıp deneyin derim
O zaman çıkması lazım
5 dak gelir bekleyin
Hayırlı olsun
31 gün önce taahütüm bitince fahiş fiyatlardan dolayı faturasıza geçmiştim. Oradan Faturasız HOS 25GB paketini kullandım 1 ay 115TL’ye. Şu an bile aktif ve çok ucuz işimide görüyor ama önümüzü göremediğimiz için tekrar faturalıya geçtim. İdeal 35GB tarifesine.Bunların hepsini bu konu sayesinde öğrendim. Konu sahibine ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. 1 sene sonra görüşmek üzere. Herkese şimdiden mutlu yıllar arkadaşlar 🎄🎄🎄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen hocam tt açıldı sonra vodafone taşıma yaptım o sırada bu durum olmuş
-
Sıkıntı görüldüğü gibi indirim diğer ay başlayacak diye mesaj geldi. Müşteri hizmetleri bazen geç görünüyor. Yarın tekrar bakın dedi ama. Mesaj sanki öyle demiyor.
30gün geçmesi gerekli, size nezaman geçileceğini söylememişler. Size ters Mh temsilci denk gelmiş. Bana uygulamadan birşey çıkmadı. Aralık7de doluyor sandım, aradım su an olmaz. Aralık 9-10da geçiş yapabilirsiniz dediler
Dün Mh görüşüp geçiş yaptılar. direk bana nekadar Kac gb kullanıyorsunuz nekadar olmalı sorular sordu,15-25 gb söyledim, ondan sonra , ideal 16gb ismini söyledim, açtırdım.
Siz yarın gündüz farklı Mh görüşün, geçeceğiniz tarifenin ismini 2.planda ismini söyleyin bence
Bayiler bile söylediğim tarifeleri bulamadılar, gerisini siz düşünün
Bende 45 gündür faturasızdaydım. Dün aradım müşteri hizmetlerini. İdeal prime 35e geçmek istiyorum dedim. Kontrol etti. Tamam geçişi yapalım dedi. Telefonu kapattım açtım geçiş sağlandı. Başka müşteri temsilcisi ile görüşmek lazım. Hiç münakaşaya girmeye gerek yok. Daha sonra tekrar arayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben faturasızda 1 ay bekledim, dünde faturalıya geçtim, Siz yenilenme tarihini bakabilirmisiniz alttaki resimdeki tarih? Yanlış zamanda Mh arıyor olabilirsiniz
Mesajda indirim diğer ay başlayacak diye birşey göremedim ne indiriminden bahsediyorsunuz ki ?
Sıkıntı devam ediyor desenize Telekom geçiş onayı verdiyse iş Vodafone de bitiyor
demek ki vodafone bu onay konularında hantal ve sıkıntılı kalıyor hocam git gel için vodafone tercih etmek mantıklı değil o zaman türk telekomun maşallahı var hemen her şeyi onaylıyorlar :D
-
Ben Telekom’a 48 saatten önce geçmiştim
Budur işte... 🙄 Şuan fatura indirimsiz görünüyor. o yüzden sanki indirim diğer ay başlayacak gibi anlıyorum... İnşallah yanlış anlıyorumdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 10 Aralık 2024; 23:0:40 >
Ben bu mesajda Bi sıkıntı göremiyorum
Normal ilk gün tarife değişikliği yapan herkese gelen mesaj
Siz nasıl Bi sıkıntı gördünüz anlamadım.
Ya demek istedinizi anlatamıyorsun. Yada kendinizi sıkıntı çıkarmaya çalışıyorsunuz
Hocam bimde hala 200 yüklenebiliyor hala sanırım bizim burdaki bimde 200 tl yaziyordu bende hoş 25 için bi 200 yükleyeceğim de 10 gün sonra yükleyeceğim sms atıp kayit oldum daha yüklemedim
Deneyen yazar
Ya olur yada yazıyı kaldırmadılar 😂
Aynı şekilde benim de 30 gün doldu arkadaşın anlattığı şekilde döylüyorlar. 2 gün oldu dolalı yanı 32 gün oldu.4-5 kişiyle konuştum hepsi arkadaşın anlattığı şekilde söylüyorlar tarife çıkmıyor hattınıza diyorlar.Hattınızda tarifenin görünmesi gerek diyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X