Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.025
Cevap
296
Favori
653.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajım yukarıda kaldı diye yazayım dedim . 20 dk önce bir temsilciye bağlandım beceremedi. Tekrar aradım 5 dk sonra bu temsilci yapabildi.İdeal prime 35gb dedim bunu istiyorum dedim, baktı halleti.
    Hesabımda olan tl faturamdan düşecekmiş. Bir de 4-5 tl arası işlem ücreti yansıyacakmış. Telefonu açıp kapadım hat gelmedi ama hayırlısı 🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 10 Aralık 2024; 21:48:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaimaN kullanıcısına yanıt

Sizin hattınız açılmamışmıydı düzelmemişmiydi

Sonra Vodafone ye taşırken mi oldu bu durum? Yaparken birşey hatalı olmuş olabilir. O kadar detaylı bilgi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerotominusone kullanıcısına yanıt

Gündüz arayıp deneyin derim

• hsnunal kullanıcısına yanıt

O zaman çıkması lazım TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

5 dak gelir bekleyin

Hayırlı olsun

• 31 gün önce taahütüm bitince fahiş fiyatlardan dolayı faturasıza geçmiştim. Oradan Faturasız HOS 25GB paketini kullandım 1 ay 115TL’ye. Şu an bile aktif ve çok ucuz işimide görüyor ama önümüzü göremediğimiz için tekrar faturalıya geçtim. İdeal 35GB tarifesine.Bunların hepsini bu konu sayesinde öğrendim. Konu sahibine ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. 1 sene sonra görüşmek üzere. Herkese şimdiden mutlu yıllar arkadaşlar 🎄🎄🎄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

aynen hocam tt açıldı sonra vodafone taşıma yaptım o sırada bu durum olmuş

Sıkıntı görüldüğü gibi indirim diğer ay başlayacak diye mesaj geldi. Müşteri hizmetleri bazen geç görünüyor. Yarın tekrar bakın dedi ama. Mesaj sanki öyle demiyor.

30gün geçmesi gerekli, size nezaman geçileceğini söylememişler. Size ters Mh temsilci denk gelmiş. Bana uygulamadan birşey çıkmadı. Aralık7de doluyor sandım, aradım su an olmaz. Aralık 9-10da geçiş yapabilirsiniz dediler

Dün Mh görüşüp geçiş yaptılar. direk bana nekadar Kac gb kullanıyorsunuz nekadar olmalı sorular sordu,15-25 gb söyledim, ondan sonra , ideal 16gb ismini söyledim, açtırdım.

Siz yarın gündüz farklı Mh görüşün, geçeceğiniz tarifenin ismini 2.planda ismini söyleyin bence

Bayiler bile söylediğim tarifeleri bulamadılar, gerisini siz düşününTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

Bende 45 gündür faturasızdaydım. Dün aradım müşteri hizmetlerini. İdeal prime 35e geçmek istiyorum dedim. Kontrol etti. Tamam geçişi yapalım dedi. Telefonu kapattım açtım geçiş sağlandı. Başka müşteri temsilcisi ile görüşmek lazım. Hiç münakaşaya girmeye gerek yok. Daha sonra tekrar arayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hsnunal kullanıcısına yanıt

Ben faturasızda 1 ay bekledim, dünde faturalıya geçtim, Siz yenilenme tarihini bakabilirmisiniz alttaki resimdeki tarih? Yanlış zamanda Mh arıyor olabilirsiniz

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Mesajda indirim diğer ay başlayacak diye birşey göremedim ne indiriminden bahsediyorsunuz ki ?

Sıkıntı devam ediyor desenize Telekom geçiş onayı verdiyse iş Vodafone de bitiyor

demek ki vodafone bu onay konularında hantal ve sıkıntılı kalıyor hocam git gel için vodafone tercih etmek mantıklı değil o zaman türk telekomun maşallahı var hemen her şeyi onaylıyorlar :D

Ben Telekom’a 48 saatten önce geçmiştim TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

Budur işte... 🙄 Şuan fatura indirimsiz görünüyor. o yüzden sanki indirim diğer ay başlayacak gibi anlıyorum... İnşallah yanlış anlıyorumdur.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 10 Aralık 2024; 23:0:40 >
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Ben bu mesajda Bi sıkıntı göremiyorum

Normal ilk gün tarife değişikliği yapan herkese gelen mesaj

Siz nasıl Bi sıkıntı gördünüz anlamadım.

Ya demek istedinizi anlatamıyorsun. Yada kendinizi sıkıntı çıkarmaya çalışıyorsunuz

Hocam bimde hala 200 yüklenebiliyor hala sanırım bizim burdaki bimde 200 tl yaziyordu bende hoş 25 için bi 200 yükleyeceğim de 10 gün sonra yükleyeceğim sms atıp kayit oldum daha yüklemedim

• genclik17 kullanıcısına yanıt

Deneyen yazar

Ya olur yada yazıyı kaldırmadılar 😂

Aynı şekilde benim de 30 gün doldu arkadaşın anlattığı şekilde döylüyorlar. 2 gün oldu dolalı yanı 32 gün oldu.4-5 kişiyle konuştum hepsi arkadaşın anlattığı şekilde söylüyorlar tarife çıkmıyor hattınıza diyorlar.Hattınızda tarifenin görünmesi gerek diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.