Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.032
Cevap
296
Favori
654.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkıntı… sabırsız olmanız

gece olmadan düzelir az sabredin TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• Bu gün müşteri hizmetlerini tekrar arayarak ideal prime 25 gb tarifesine geçişimi tamamladım.

Resimdeki gibi durum. Henüz söz yazıp sms yollamadım. Bu kısımda Aşımsız Özgür yazıyor ancak diğer kısımda mevcut tarifeniz İdeal 25GB olrak görünüyor.

Ayın 27 sinde fatura kesileceği için sanırım güncel fatura ondan 205 görünüyor. Telsiz kullanım ücreti ile her ay 200 TL civarı bir şey ödeyeceğim. Teşekkürker herkese şimdiden.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerotominusone -- 11 Aralık 2024; 18:30:10 >

• zerotominusone kullanıcısına yanıt
    35gb olanı 212tl+tk

Sonunda hadi gözünüz aydın  

• Ndnndn N kullanıcısına yanıt
    Her bayi yapmaz büyük yerlerden uzak dur küçük yerlere sor yapan bulursun.Gerekenler kimlik ön arka net foto/ ve edevletten çıkarılacak yerleşim yeri belgesi.
  • @krkmz1666 üstad;
    Faturalı dan faturasıza geçişte emekli kafam rahat paketini alabilir miyiz?( İlk sayfada 19₺, ama Web de 260₺ diyor)
    Ya da hoş geldin 25 e geçip 30 güb sonra ideal tarifeler ilk sayfadaki fiyatlara kalır mı?
    Anne ve baba için gb önemli değil açıkcası
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt

19 Lira herkese çıkmıyor bana çıkıyor o ayrı

O nun garantisini veremem

HOS 25 hala alınıyor onu alabilirsiniz

İdeal tarifelere zam gelir mi onuda TürkTelekom bilir hani orası Faturasızdan Faturalıya geçirmek amaçlandığı için her türlü uygun olur

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstadım!
    Yıldızlı günler için git-gel lazım, bizimkiler onun ile uğraşamaz...
    Normal teklifler çok yüksek!
    Faturasıza geçip 30 güm sonra nasibimize n çıkarsa artık!

Çok teşekkürler...
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

2025 Yılında Telsiz Kullanım ücreti 21:50 olacak yanlış görmediysem. bu yüzden 212 + 21:50 diye düşünerek 25 GB olsun dedim aylık 200 civarı olsun düz mantık diye.

Evet sonunda :) çok teşekkür ederim bu arada iyi ki burayı görmüşüm şu an bundan ucuz bu tarifelerde başka bir yerde görmedim. Çok teşekkürler. Bu arada ilk ay 20 GB hediye için mesaj attım ama bu hediye faydası tarifenize tanımlı değildir diyor.

• Eskiden faturasıza geçmek istiyorum diyince özel teklif sunuyordu şimdide bu olay devam ediyormu ediyorsa teklif alanlar ne teklif aldılar
  • börü06 kullanıcısına yanıt

İlk sayfada bilgi var

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt

Hayırlı artık ne çıkarsa

25gb tarifesi için 10 gb var

30 gün süresi var nasılsa önceliği hediyeye vereceğinden tarife haklarınızı bitirip alın derim yada bitmezse 27 aralıkta alın

Çok teşekkürler. Hemen alayım malum comnet kullanıyorum patladılar :) şu an internetsizim. Geçiş yaptım bekliyorum.

• Hoş 25 paketini kullanıyorum. Diğer hattımı geçenlerde faturali 10 gb tarifesine taşıdım. Daha hat taşınmamıştı, 6 aylık ucretsiz buluşturan 10 gb paketini almak için online işlemlerden başvurdum. Ardından pakete gecisiniz onaylandı diye mesaj geldi. 0 tl karşılığında 10 gb, 500 dk ve 500 sms geldi. Bu iyi oldu. Tl yuklemeye gerek kalmadı. 2 gün sonra hoş 25 yenilenecekti 😀
  • Geçen hafta pttcell cazip tarifesini geçmiştim, taahhüt vereli 1 hafta oldu, başka operatöre geçsem ceza çıkar mı?
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt

Başka cayma bedelin yoksa Faturan kesilmeden taşınırsan çıkmaz

• Mevcutta hangi pakete geçebilirim
  • volkanadana V kullanıcısına yanıt

nasıl oluyor hocam böyle

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.