|
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (648. sayfa)
-
-
-
özel teklife bak
-
-
Başka yok ama ilk ay 5 gb ekstra vermişlerdi ona ücret alırlar mı? Siteye baktım bununla ilgili herhangi bir ücret yazmıyor
-
Alırsalar onu alırlar
tarifenin detaylarında yazmış olmaları lazımdı
-
Arkadaşlar ben 8 kasımda turkcellden turk telekom faturasiza geçtim bugün müşteri hizmetlerini arayarak ideal prime 35 gb tarifesine geçtim. Şimdi ben kendi adıma telekomdan 2. bir yeni faturasız hat alsam bu hatta buluşturan 10 gb tanımlanır mı?
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/bulusturan-ucretsiz-10gb-paketi -
Merhaba
Bilgiler için çok teşekkürler, ilk sayfada operatör git gel de bekleme süresi yok yazılmış ama bayiden 3 ay sonra geçebilirsiniz denmişti sıkıntı olmasın geçebiliyor muyuz kesin?
Ben türk telekomdan vodafone'a geçmiştim ayın 4'ünde, 14 günüm dolmadı fatura da kesilmedi, cayma çıksa da düşük çıkar heralde, bu yıldızlı günler paketlerine geçebilir miyim?
-
Demek lazım -
Faturasız hatta geçtikten 30 gün sonra mh aradım faturalı geçicem dedim daha ben sormadan 35 gb ideal prime olanı önerdi kabul ettim ve geçtim yardım eden herkese teşekkürler. -
-
Ben denedim olmadı şuan faturasızdayım 1 ay oldu
-
Başka operatöre git gel yapmak lazım sanırım. Faturalıdan geçtim bende de aynı durum, olmadı
-
Aynen bendede olmadı.
-
Iyi günler. Bimcell faturasizdan bu tarifeye gecis yapabilir miyim. Tesekkurler simdiden -
TürkTelekom Faturasız olman lazım
Bimcell için yeni sim kart ile Faturalıya geçebilirsiniz
-
Hocam hoşgeldin25 ten sonra şimdi ideal prime 35 e geçmek için iki kez mh yi aradım. ilk konuştuğum kişi prime avantajları yok dedi. tekrar aradım, sonraki yetkili var dedi, tamam geçiş yapmak istiyorum dedim, o da online dan geçişe açık sadece dedi. ne yapmak lazım şuan yardımcı olur musunuz?
-
prime avantaları içeriyor.
geçene kadar arayabilirsiniz .
-
İlk sayfada neden çıkmadığı bilgisi mevcuttur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X