Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.025
Cevap
296
Favori
653.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece teklif size çıktıysa geçiş olur ideal paketlere dendi. Farklı mhlerde şansımı denemem mi lazım doğru mu?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Aynen Farklı temsilcide deneyin 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam 2 farklı mh ile yine görüştüm. İkisi de teklif görünmüyor, geçiş yapamazsınız dedi. Son görüştüğüm ancak bayiden yapabilirsiniz dedi. Bana uygulamada görünen şaşmaz 30gb 265-tl onu söyledi ikisi de, ideal e geçiş teklifiniz yok dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Hocam 2 farklı mh ile yine görüştüm. İkisi de teklif görünmüyor, geçiş yapamazsınız dedi. Son görüştüğüm ancak bayiden yapabilirsiniz dedi. Bana uygulamada görünen şaşmaz 30gb 265-tl onu söyledi ikisi de, ideal e geçiş teklifiniz yok dediler.

Başka geçiş yok müşteri hizmetlerinden geçeceksiniz

Farklı bölümden farklı zamanlarda deneyin  

Size yardımcı olmak için yazıyorum, bende faturalıdaydım. ben 7-9kasımda faturalıdan faturasıza geçtim.Hoş 25gb bitti, 7aralık da aradım, şuan faturalıya geçemezsiniz dedi 2gün sonra arayın dediler. Mh aradım 9aralıkta faturalıya tarifeye geçmek istediğimi söyledim. Nekadar İnternet kullanıyorsunuz sordu Mh, sonra 15-25gb gibi konuştum, kendisi ideal 25gb vermek istedi, bende ideal 16gb olurmu dedim. Evet dedi, geçtim..ertesi gün bir üst pakete geçmek için aradım, 31gün beklemeniz gerekli dedi.Şuan tanımlı geçemezsiniz dedi. Dünde Mh aradım, bir üst tarife geçmek için güçlü tarifeden bahsetti. Gelecek ayı bekleyecem umarım çok zamlanmaz. İşlem bu şekilde oldu.

Birde Hatta konturum bitti, Arama yapamadım, ev telefonuyla Mh aradım,öyle faturalıya geçiş oldu. bu arada hat abim adına kayıtlı, yurtdışında. onun kişisel bilgilerini verdim birde bazı Mh pek hakim değil tarifelere , elindeki pahalı tarifeyi kitlemeye çalışıyor.Mh Tartışmayın, tekrar arayın, sağlıklı bilen Mh denk gelir. olmadı, twitterden yada mailden şikayet yazın... Umarım enyakın zamanda geçersiniz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusari -- 12 Aralık 2024; 12:43:45 >

• yunusari Y kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Az önce başka bir mh yi aradım, zarf attım bende ideal 35 görünüyordu şuan yok, geçiş olmuyor falan dediler, eğer olmayacaksa operatör değiştireceğim dedim. mh sağolsun yok geçiş oluyor dedi, işlemi yaptı, 5dk telefonu kapatın sonra açın tamamdır dedi. 275-tl bakiyem vardı onu da faturadan düşeceklerini söyledi, şimdi geçişi yaptım.  

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

Başka Turk telekom hattınız var mıydı?. Sadece ayrı bir telekom hattı olanlara çıkıyor bu paket bildiğim kadarıyla.

• space99 S kullanıcısına yanıt
    Var ama başla haftan geçiş değil yıllardır faturali olarak kullanıyorum. İlk başta vermedi bana paketi 20 gün filan sonra denedim oldu

Hadi Gözünüz aydın  

• abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Netgsm den geçiş yapmıştım faturasiza, ayrıca 2 ay kadar önce taahhüt uzattığım faturali hattım vardı. İlk başlarda bana da aynı mesaj geldi denediğimde. Paket satın alma.menusunde görünüyordu. Deneyeyim dedi bu sefer kabul etti..şaşırdım bende

Gözünüz aydın , sevindim geçmeniz 

• Yıldızlı günler kampanyası tekrar başlamış bilgisi olan var mı?

• Teşekkür ederim, @krkmz1666 hocam da destek oldu sağolsun, uyguna hallettik bu işi de.

• Cast Away kullanıcısına yanıt
  • Kimse cevap yazmadı git gel de 3 ay bekleme yok kesin değil mi? iptal edip ortada kalmayayım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Aramis327

Kimse cevap yazmadı git gel de 3 ay bekleme yok kesin değil mi? iptal edip ortada kalmayayım .

Ne cevabı bekliyorsunuz ki ?

Kim size 3 ay bekleme var dedi ? ona sorun

• Merhabalar, türk telekom’da son zamanlar da internet ile ilgili sorun yaşayan var mı?
    Tarife yeniledik internet çok yavaşladı önceden böyle değildi neredeyse pişman edecek durumda.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bugun bayiye giderek yildizli gunler kampanyasindaki 40 gb internet sinirsiz sosyal medya 320 tl olan tarifeye gecis yaptim. Ancak uygulamaya girdigimde taahhut gözükmüyor. Bayideki arkadasta taahhut hakkinda bisey soylemedi. Soz yazip 5555 e gönderincede farkli bir tarife gözüküyor o yuzden onay vermedim. Yeni gecis oldugi icin mi uygulamada gozukmuyor acaba?
  • enesozkrt61 E kullanıcısına yanıt

İlk sayfada bilgisi var?

Farklı derken ne görünüyor

• siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    Malesef bende yaşadım, 2 hattımı Telekoma taşımıştım ama bulunduğum bölgede sorun vardı. hatta talep açtım download hızı 5 mbit geçmiyordu,
    1 hafta sürekli mesaj attılar tamir için uğraşıyoruz diye baktım olmadı turkcell e geri döndüm. Diğer hattım telekomda onda İnternet çok kullanılmadığı için bilmiyorum. Bulunduğum işyerinde hattını Telekoma taşıyanlar hala sorun yaşıyor. Bölgesel sorunlar hızı çok etkiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.