Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bariscangok Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
13.025
Cevap
297
Favori
653.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekom ilk defa bu kadar salmış hissettim 1-2 arama dışında hiçbir şey yapmadılar zaten verdikleri tekliflerde mobildeki uçuk rakamlardı ilk defa bu kadar doymuş hissettim tt yi Operatör değişikliği yolu gözüktü gibi çünkü x e falanda yazdım ne arayan var ne soran
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam en az 250 lira yükleme var sistemde daha azını yükleme taktiği var mı başka yöntemle

• kraly61 K kullanıcısına yanıt

Önce 250 yüklettiriyor sonra 24 saat daha düşüğüne izin veriyor

benim bildiğim başka yok

Hocam peki bimden vs yuklesekte sistemde o düşük yüklemeyi açıyor mu gözüküyor mu başka yerdne yükleyince de bilginiz var mi?

• genclik17 kullanıcısına yanıt

Açar da küçük yükleme 24 saatlik açılıyor. Küçük yüklemeyle ne işiniz var ki ?

bimde kasalarda 200 var diyorlardı bi deneyin yükleyebiliyorsalar 200 de yüklenir

• Yeni kartı aktif olmadan başka telefona taksam sorun olurmu dostlar
  • yeni taahüt verdkten sorna mobil uyglamaya giriş yapamıyorum. uç nokta hatası diye hata verip daha sonra denememi öneriyor. başına gelen var mı ? çözümü ne olabilir ?

• Değerli müşterimiz, bu kanaldan faturalıya geçiş yapamamaktasınız. En yakın bayimize gelerek sabit fatura ibrazı ile faturalıya geçiş yapabilirsiniz. Bunun için ne yapabiliriz?

• kraly61 K kullanıcısına yanıt

Bimde 200 varsa bekli yükletir deneyim  

• lider06 kullanıcısına yanıt

Neden sorun olsun ki ? Çalışmayan bi sim kart var elinde

çalışsada ne olacak ki zaten ?

Hocam varmıştı hatta etiketide duruyordu dün ben yükletecektim çalışan baktı kaldırılmış sadece 350 var dedi.

• om3rr kullanıcısına yanıt

Uygulamayı silip tekrar kurun olmazsa Twitter destekten görsel ile beraber yazın  

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Bekleyebiliriz

ilk sayfada bilgi var

Hocam bimde 200 ü ben demiştim zaten bizim burdakinde fiyat etiketi gibi kasada.duruyordu dün calisan bakti kaldırılmış 350 var sadece dedi.

Küçük tutarla işim şöyle bimpara ile 350 yi yükleyeceğim bu 25 gb 115 tl olan paketi 3 ay kullancagimda ortalama vergiyide katarsak 400 küsur yapıyor.

350 bimden yükleyeceğim küçük tutar aciyorsa 100 tlde uygulamadan yüklerim 3 ay kullanırım diye düşünüyorum.

40-50 gün civarı oldu telekoma geçeli.

Anladım yükleme yaparken vergiyi ve yeni yılda gelecek zamı da hesaba katın  

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

90 gün sonra açılabilir ? Ne yapmak istiyorsunuz ki buradan ?

Hocam paket zamlanmaz herhalde zaten yrni alima kapanır alanlar devam eder gibi olabilir.

Vergiyle birlikte 415 falsn yapiyor 3 ay 350 bimden 100 uygulamadan yüklerim 3 ay gitsin.

Ha paket fiyatı artar eksik vs kalirsa birinden tl transfer alırız artık 10-20 tl.

kaldırmak ta zam da saklı koşullarda

Kayıt yapanlara yani kullananlara zam önceden haber verilir .

buna göre hareket eder Faturalıya geçersiniz  

Hocam bu yan hat. ana hattım turkcell . Bu paket ek internet gibi birşey benim için. çok zam olur ya da iptal olursa taşıma yapar kalan parayı ibana isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 15 Aralık 2024; 16:42:38 >
  • 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.