TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (651. sayfa)
-
-
Hocam en az 250 lira yükleme var sistemde daha azını yükleme taktiği var mı başka yöntemle
-
Önce 250 yüklettiriyor sonra 24 saat daha düşüğüne izin veriyor
benim bildiğim başka yok
-
Hocam peki bimden vs yuklesekte sistemde o düşük yüklemeyi açıyor mu gözüküyor mu başka yerdne yükleyince de bilginiz var mi?
-
Açar da küçük yükleme 24 saatlik açılıyor. Küçük yüklemeyle ne işiniz var ki ?
bimde kasalarda 200 var diyorlardı bi deneyin yükleyebiliyorsalar 200 de yüklenir
-
Yeni kartı aktif olmadan başka telefona taksam sorun olurmu dostlar -
yeni taahüt verdkten sorna mobil uyglamaya giriş yapamıyorum. uç nokta hatası diye hata verip daha sonra denememi öneriyor. başına gelen var mı ? çözümü ne olabilir ?
-
Değerli müşterimiz, bu kanaldan faturalıya geçiş yapamamaktasınız. En yakın bayimize gelerek sabit fatura ibrazı ile faturalıya geçiş yapabilirsiniz. Bunun için ne yapabiliriz?
-
Bimde 200 varsa bekli yükletir deneyim
-
Neden sorun olsun ki ? Çalışmayan bi sim kart var elinde
çalışsada ne olacak ki zaten ?
-
Hocam varmıştı hatta etiketide duruyordu dün ben yükletecektim çalışan baktı kaldırılmış sadece 350 var dedi.
-
Uygulamayı silip tekrar kurun olmazsa Twitter destekten görsel ile beraber yazın
-
Bekleyebiliriz
ilk sayfada bilgi var
-
Hocam bimde 200 ü ben demiştim zaten bizim burdakinde fiyat etiketi gibi kasada.duruyordu dün calisan bakti kaldırılmış 350 var sadece dedi.
Küçük tutarla işim şöyle bimpara ile 350 yi yükleyeceğim bu 25 gb 115 tl olan paketi 3 ay kullancagimda ortalama vergiyide katarsak 400 küsur yapıyor.
350 bimden yükleyeceğim küçük tutar aciyorsa 100 tlde uygulamadan yüklerim 3 ay kullanırım diye düşünüyorum.
-
40-50 gün civarı oldu telekoma geçeli.
-
Anladım yükleme yaparken vergiyi ve yeni yılda gelecek zamı da hesaba katın
-
90 gün sonra açılabilir ? Ne yapmak istiyorsunuz ki buradan ?
-
Hocam paket zamlanmaz herhalde zaten yrni alima kapanır alanlar devam eder gibi olabilir.
Vergiyle birlikte 415 falsn yapiyor 3 ay 350 bimden 100 uygulamadan yüklerim 3 ay gitsin.
Ha paket fiyatı artar eksik vs kalirsa birinden tl transfer alırız artık 10-20 tl.
-
kaldırmak ta zam da saklı koşullarda
Kayıt yapanlara yani kullananlara zam önceden haber verilir .
buna göre hareket eder Faturalıya geçersiniz
-
Hocam bu yan hat. ana hattım turkcell . Bu paket ek internet gibi birşey benim için. çok zam olur ya da iptal olursa taşıma yapar kalan parayı ibana isterim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 15 Aralık 2024; 16:42:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X