Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kazuya54 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.924
Cevap
318
Favori
704.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bir sey soracagim, ayni altyapi bunyesinde oldugu icin telekom’dan bimcell’e lira transferi oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Bilgim yok kullanmadım hiç

olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam ideal prime 35 gb yeni yılda zamlanır mı sizce?bir ay daha hoş 25 alma hakkım var ama ocak 15 i bulacak bitmesi,ideal 35 zamlanırsa mantıksız olacak beklemek

• tolder24 kullanıcısına yanıt

Zam gelir ama bunu Türktelekom bilir anca TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Arkadaşlar online işlemler e baktığımda numaramın yanında selfy yaziyor. İptal etmek için 4545 mesaj gönderdim. Selfy e kayıtlı değilsiniz diyor. İptal etmek için ne yapmam gerekiyor.

• ideal 4gb tarifesindeyim. Farklı bir ideal tarifesine geçsem 12 aylik sürem uzuyor mu ?

HOS 25 diyorsanız sadece yeni hatlara yazıyor sayfasında?

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Sayfada yazabilir .Bizde de sadece yeni hatlara olmadığı yazıyor .Konuda nasıl alınacağı bilgisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Arkadaşlar online işlemler e baktığımda numaramın yanında selfy yaziyor. İptal etmek için 4545 mesaj gönderdim. Selfy e kayıtlı değilsiniz diyor. İptal etmek için ne yapmam gerekiyor.

Neden iptal itmek istiyorsunuz ki?

• capsiz07 C kullanıcısına yanıt

Tahminimce uzar tarife değişikliği yapıp yeni tarifeye taahhüt vereceksiniz .

30 gün geçmesi lazım TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

Tamam hocam hattım bu akşam açılacakmış deneyelim bakalım umarım olur 3 ay boyunca idare etsin olmadı sonra bakarız gene.

Edit: HOS 25 numara taşımayla oldu, bilginize.

> HOS 25 yazıp 5555'e gönderince Talebiniz alınmıştır diye mesaj geliyor.

> Sonra Paket satin alma islemine iliskin belgeler diye mesaj geliyor.

> Parayı yükleyince direkt paket tanımlanıyor.

Sınırsız whatsapp derken resimleri, videolarıda kapsıyordur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Aralık 2024; 22:10:30 >

Bi avantajı var mı ki ? Selfy yazıyor sadece..

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Uyguladan Faturalı tarife teklifleri görünmeye başladı TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Siteden bakabilirsiniz

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗www.selfy.com.tr
    Selfy | Gençlere Özel Faturalı ve Faturasız Tarifeler ve Kampanyalar
    https://www.selfy.com.tr

İndiirm kodları falan veriyor

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Yeni yılı beklemeden faturalıya geçmelisin , kampanyalar bitince operatörler kazık fiyattan satıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Yok üstat ben taahhüte karşıyım belki 6 aylığı düşünebilirim o zaman, Turkcellden alternatif uzun süreli çıkabilir diye aylık yapacaktım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bizde karşıyız ancak taahhütsüz sonraki ay fiyatın ne olacağı belli olmuyor.Taahhüt ile 12 ay sabit fiyattan yararlanıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Bu tarife tekrar mı geldi, internet sitesinde görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım yok diyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/prime-sinirsiz-dusun-tarifesi-yeni

• Fargo1786 F kullanıcısına yanıt

Online başvuruya açık görünüyor isterseniz deneyin.

Eski kampanya 5 Mart 2024 e kadar geçerli diyor

• Telekoma geçeli 56 gün olmasına rağmen, faturalı tarifelere bakmak istediğimde,aktivasyondan itibaren 30 gün geçmesi gerekli diyor.Hos25 kullanıyorum teklif var mı diye bakmak istemiştim.

• 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.