< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (652. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bilgim yok kullanmadım hiç
olmaz diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ideal prime 35 gb yeni yılda zamlanır mı sizce?bir ay daha hoş 25 alma hakkım var ama ocak 15 i bulacak bitmesi,ideal 35 zamlanırsa mantıksız olacak beklemek
Zam gelir ama bunu Türktelekom bilir anca
Arkadaşlar online işlemler e baktığımda numaramın yanında selfy yaziyor. İptal etmek için 4545 mesaj gönderdim. Selfy e kayıtlı değilsiniz diyor. İptal etmek için ne yapmam gerekiyor.
ideal 4gb tarifesindeyim. Farklı bir ideal tarifesine geçsem 12 aylik sürem uzuyor mu ?
-
HOS 25 diyorsanız sadece yeni hatlara yazıyor sayfasında?
-
Sayfada yazabilir .Bizde de sadece yeni hatlara olmadığı yazıyor .Konuda nasıl alınacağı bilgisi var
-
quote:
Orijinalden alıntı: h_k_yavuz
Arkadaşlar online işlemler e baktığımda numaramın yanında selfy yaziyor. İptal etmek için 4545 mesaj gönderdim. Selfy e kayıtlı değilsiniz diyor. İptal etmek için ne yapmam gerekiyor.Neden iptal itmek istiyorsunuz ki?
-
Tahminimce uzar tarife değişikliği yapıp yeni tarifeye taahhüt vereceksiniz .
30 gün geçmesi lazım
-
Tamam hocam hattım bu akşam açılacakmış deneyelim bakalım umarım olur 3 ay boyunca idare etsin olmadı sonra bakarız gene.
Edit: HOS 25 numara taşımayla oldu, bilginize.
> HOS 25 yazıp 5555'e gönderince Talebiniz alınmıştır diye mesaj geliyor.
> Sonra Paket satin alma islemine iliskin belgeler diye mesaj geliyor.
> Parayı yükleyince direkt paket tanımlanıyor.
Sınırsız whatsapp derken resimleri, videolarıda kapsıyordur herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Aralık 2024; 22:10:30 > -
Bi avantajı var mı ki ? Selfy yazıyor sadece..
Uyguladan Faturalı tarife teklifleri görünmeye başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siteden bakabilirsiniz
www.selfy.com.tr
Selfy | Gençlere Özel Faturalı ve Faturasız Tarifeler ve Kampanyalarhttps://www.selfy.com.trİndiirm kodları falan veriyor
-
Yeni yılı beklemeden faturalıya geçmelisin , kampanyalar bitince operatörler kazık fiyattan satıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok üstat ben taahhüte karşıyım belki 6 aylığı düşünebilirim o zaman, Turkcellden alternatif uzun süreli çıkabilir diye aylık yapacaktım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde karşıyız ancak taahhütsüz sonraki ay fiyatın ne olacağı belli olmuyor.Taahhüt ile 12 ay sabit fiyattan yararlanıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarife tekrar mı geldi, internet sitesinde görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım yok diyor.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/prime-sinirsiz-dusun-tarifesi-yeni
-
Online başvuruya açık görünüyor isterseniz deneyin.
Eski kampanya 5 Mart 2024 e kadar geçerli diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X