Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.094
Cevap
296
Favori
657.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tahmin sadece ;

Bu tarifelere geçirmek için günlük kotaları olabilir diye düşünüyorum .

O yüzden erken saatlerde geçişi direk yapıyorlar .Yada eski personeller işi bilip yapıyor .Yeniler yokuşa sürüyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Telefonla aradım sordum olmaz dediler.. Vaktim olursa gitmeye çalışacam..

• Degerli musterimiz, yeni aldiginiz Turk Telekom faturali hattiniza ek olarak, 22 gun icinde faturasiz Turk Telekom hatti alarak veya farkli operatordeki mevcut hattinizi Turk Telekom'a tasiyarak faturasiz hat avantajindan yararlanin. 500 Dk, 500 SMS ve 10 GB cepten internet iceren Bulusturan 10GB paketini 6 ay boyunca ucretsiz kullanin. Detayli bilgi icin:https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/bulusturan-ucretsiz-10gb-paketi TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonderin. B001

böyle bir mesaj gelmiş bana gözümden kaçmış.

• hsnunal kullanıcısına yanıt

Hemen geçiş olmadı mı tarifeye,bekletti mi 24 saat

• caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Ben aldım bu paketi. 5 ay kafam rahat ücretsiz 😀
  • volkanadana V kullanıcısına yanıt
    annemi geçirsem mi acaba diye düşünüyorum da
    Bence hiç düşünmeyin. 5 ay boyunca ücretsiz olacak. İçine yüklediğin de telsiz ücreti kesilir aylık.
    siz neden 5 ay dediniz?6 ay diyor ama
    Bulusturan Ucretsiz 10GB Paketiniz ucretsiz sekilde hattiniza tanimlanmistir. 28 gun boyunca yurt icinde gecerli 10 GB + 500 DK + 500 SMS 05/01/2025 'a kadar kullanabilirsiniz. Paketten 140 gun icerisinde maksimum 5 defa daha yararlanabilirsiniz. B001

Gelen mesajda 5 defa diyor 140 gün diyor. Ondan söyledim. 140 gün ise 5 ay yapıyor 28 günden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 18 Aralık 2024; 20:24:16 >

Mesajda tanımlanmış 1 incisi o yüzden 5 tane daaha kalmış

Olabilir ben oradaki 140 gun ibaresine takıldım. Dediğiniz gibi ilk aldığım paketi hariç tutuyor olabilir. Farketmez öyle de olsa çok iyi fırsat. Yüksek fiyatların havada uçuştuğu şu dönemde hele. Faturaliya bile gecesim gelmiyor. Bana rahat yetiyor içeriği
  • İdeal 35 tarifesini alanlar. Prime özelliklerinin hepsi var mı tarifede. Geçmeye değer mi. Normalde 10 gb bile yetiyor bana. Avantajı var ise geçelim.

Bende Faturasızdan Faturalayı geçip deneyeceğim 27 sinde

İnşallah alırsınız. Bunlardan ne koparırsak kardır 🤣
  • -observer- kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Evet ısrar ettim hattı ttkom'a taşıdım. Açılır açılmaz hos25 paketini aldım. Şimdilik kullanıyorum
    Mutlaka yeni hat mı almak lazım yoksa taşımayı kabul ediyor mu?
  • byzamane kullanıcısına yanıt
    Ben taşıma ile geldim 15 gün filan sonra kabul etti aldım
  • Merhabalar, ben geçen sene türk telekom yıldızlı günler kampanyasıyla 70 gb + ssm tarifesine 395 tl karşılığında geçiş yapmıştım. Taahhütün dolmasına az kaldı bu tarifeyi yeniletme şansım var mı? Uygulamada çıkan tarife pahalı ve bu tarifenin yerini tutabilecek kadar iyi değil.
  • slmbnogzhn kullanıcısına yanıt
    https://mini.donanimhaber.com/yildizli-gunler-populer-tarifeler-3-6-10-15-20-25-25-5-30-ssm-40-gb-320-tl--160159058

Mh ara fiyat sor , büyük ihtimal kazık fiyat verecekler.
    Linkte bu senenin kampanyası var ancak geç kaldın son gün , belki süre uzatılırsa git gel yaparak yararlanırdın.
  • 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.