Bende bu paketi adıma kayıtlı 2.ci faturasız türk telekom hattıma ücretsiz tanımlatmıştım geçtiğimiz günlerde. |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (655. sayfa)
-
-
Son günlerde geçen var mı acaba. bugün denediğimde paket tanımlanmıyor
1 adet faturasızdan faturalıya , Git gel ile 1 faturalı 1 faturasıza geçtiğim hatlardan faturasız hatta bu paketi tanımlamak istediğimde sistemsel hata geri mesajı geliyor.
mobil uygulamada da görünmüyor paket. Paket yalan olacak gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat yeni açıldıysa bi kaç gün bekleyin
Ben bir 10 gün sonra aldım. Zaten satın alınabilecek paketlerde görünüyordu. Denedim oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır biraz beklemekte fayda var o zaman
Telekomda taahhut bitince hiçbir tarifeye gecmezsek nasıl bir uygulama oluyor şubatın sonunda bitiyor benim ssm li prime efsane Limitsiz di
-
Aynı işleyiş taahhütsüz fiyattan devam ediyor
Şuan için durum normal görünüyor o zaman, 1 2 güne görülebilir olmadı müşteri temsilcisiyle görüşeyim.. sağolasın bilgi için.
Rica ederim hocam. 2 gün sonra uygulamadan bakarsınız paketlerde görünüyorsa ordan seçersiniz (bende gorunmuyordu) eğer orda yoksa müşteri hizmetlerini felan aramanıza gerek yok faturasız hattin takili oldugu telefondan kısa mesaj uzerinden 5555 e bir önceki attığım görseldeki mesajı aynı şekilde büyük harf i yerine büyük ı olarak dikkatli şekilde aralarında görseldeki gibi boşluk koyarak ilk mesajı atın sonra bilgi mesajı gelir onaylamak için şu şekilde yazıp 5555 e gönderin diye görseldeki gibi ikinci mesajida yazıp gönderince tanimlanacaktir.
Tekrar belirteyim iki hatta aynı kişi adına kayıtlı olması lazim faydalanabilmek için.
-
Doğrudur hocam şartları karşılıyor. Sizin paket tıkır tıkır çalışıyor😃
taahutsuz fiyatı mh den mi öğreniriz sonuçta bu tarife alıma kapanmış artik
Müşteri hizmletlerinden faturanın altında ki mesajdan öğrenebilirsiniz
-
-
Aynı zamanda Faturalıya geçmiş Bi Türktelekom hatta lazım
Üstüne Telsiz kullanımını ekleyeceksin
Nasıl aynı zamanda anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X