30 gün dolan herkes geçiyorsa sizinde geçmeniz lazım işibilen bi temsilciye denk gelmen lazım çok acelen varsa Twitter destekten yaz Faturalı kaç gb istiyorsanız faturasızdan Faturalı ideal 35 Gb tarifesine geçiş için yardımcı olurmusunuz diye Ad soyad numara bırakın arasınlar bide böyle deneyin |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (646. sayfa)
-
-
Sordum 200 yükleniyor dediler ama ya uzun süredir tl yükleyen yok, ya da yazı kaldirilmadı bilmeyen birine sordum.
Bende şeyi sorayım numarayi taşıdım hoş 25 paketine sms ile kaydoldum. 30 gün icinde tl yükleyin falan diye sms gelmişti yani 23-24 Aralık falsn yapiyor ben şimdi sms ile kaydolup aktiflestirdigim icin telekom yeni tasimalara paketi kapatsa bile sms ile kayıt olduğum için tl yüklendiğinde benimki aktif olur değil mi iptal olmaz herhalde? Bilginiz var mı bu konuda?
-
Belirtilen güne kadar TL yükleme yaparsanız faydalanabilirsiniz.
-
kayıt olduktan sonra 27 gün veriyor o güne kadar yükleme yapın
iptal olursada mesaj gelir oldu diye
-
Arkadaşlar bimcell kullanan birisi Türk Telekom faturalıya nasıl geçebilir ? Yeni tarifelere geçmek istiyorum olmuyor. -
Geçiş yapabilen Bayi bulup taşıma yaparak
-
Böyle bayiler var mı ? Online denediğimde uyarı çıkıyor zaten Türk telekomdasınız diye. Yapabilen oldu mu ? -
Yapanlar oldu yapılıyor konuda da geçiş yapanlar var
yazdılar bimcell den geçiş yaptım diye
-
Teşekkürler hocam
-
Tamamdır hocam teşekkür ederim
-
Ben bu sabah faturasızdan faturalı ideal tarifesine geçtim 10 kasımda faturasıza geçmiştim.
-
Konuyu sonradan takibe başladım. Şu an faturasız TT Mobil kullanıyorum ve 5 Ocakta 3 aylık paketim bitiyor.
Uzun vadeli ve uygun bir tarifeyi nasıl alabilirim.
Faturasız-faturalı fark etmez.
Not: Şu an ki tarifem 3 Aylık 30 GB + 2500 DK - Toplam tarife bedeli 570 TL idi.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
İlk sayfayı okuyup karar verebilirsiniz
-
merhabalar. Babamın üzerine olan turkcell faturasız hattını kullanıyorum. Babamla aynı şehirde de yaşamıyorum. İdeal tarifeler ve yıldızlı günler tarifelerine nasıl geçebilirim acaba. Babamın bilgilerine sahibim. Islak imza vs gerekmeden halledebilme şansım var mı? Teşekkür ederim şimdiden
-
Yıldızlı Günler için Babanız işlemi yapıp sim kartı size göndererek geçersiniz
-
İdeal 35 yapamıyor muyuz hocam
-
İlk sayfada bilgi var
onları yapmak gerekiyor önce
-
Bugün tt a geçiş oldu söz yazıyorum 5555 e gönderiyorum zaten taahhütunuz var diyor. Online işlemlere bakıyorum taahhüt yok. Anlamadım. Sıkıntı ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 11 Aralık 2024; 17:49:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X