Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onurksk1912 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.025
Cevap
296
Favori
653.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başka temsilci ile deneyin gündüz arayın geçiş yaparlar

Bayi yıldızlı günlere geçiş yapar

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Bende bugün ufak tanıdığım bayiden yapayım dedim.bizim sistemde gözükmüyor onlara verilen pahalı tarifeleri görüyorlar. . Müşteri hizmetleri yıldızlı günleri bayiden yapacaksınız dedi.

Bazı bayiler ya yapmak istemiyor yada uğraşmak istemiyorlar. Siz en temizi müşteri hizmetlerini arayın oturduğunuz bölgedeki bayinin adresi öğrenip ordan yaptırın bence

• Güncel bakiye 85tl bugün abuksubuk İnternet
    girmek ve Mh görüşmeye bitti. Kontur olmayınca Aramadı, ev telefonu ile azönce Mh görüştüm. ideal 16gb+750dk,sınırsız whatsap tarifesine 153tl geçiş yaptım.
    yıldızlı gunler ve ideal tarifeleri Bayiler hiç bilmiyor, duymamışlar. Tanıdık bayiye destek olsun diye ona yaptıracaktım olmaz, sistemde gözükmüyor, birini aradı oda olmaz dedi, tarife ücreti 153tl extra 30tl geçiş ücreti alınacak dedi.
    O faturasıza geçiş de extra alınan 80tl için faturasıza geçiş ücreti dedi. Herşey için teşekkürler 1sene böyle takılırım
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

@krkmz1666 ben enfes 6 tarifesini kullanıyorum bana yetiyor 1000dk 6gb 250 sm 121.77 ödüyorum 78 gun sonra bitiyor 26 şubat 2025 yani ne tavsiye edersiniz bitiminde 200-300 arası fatura vermek istermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 9 Aralık 2024; 23:40:37 >
  • fast-man F kullanıcısına yanıt

Caysanız cezai bedel ödeyeceksiniz

Taşınıp geri yıldızlı günlere gelin diyeceğim ama

Bittiği zaman Bi hal çaresine bakılır

• ugulamadan bana cumartesi 8gb sadece olanları bir tarifesini 197.5 tl sunarken şimdi 287.79 tl sunuyor gel tarifeni yenile diye

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Sunar son aylara fiyat artıyor

ilk sayfada konu hakkında bilgi var TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Faturalıdan Faturasıza geçen hat hız sınırsız 25 GB hanemize hayırlı olsun TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• Hocam merhaba, bir hattımızda EGM 5 GB kullanıyorduk. Bugün itibarıyla taahhütü bitti. Öncesinde SOZ diye gönderdiğimde mevcut tarifeniz var diye kabul etmiyordu. Bugün denediğimde de tekrar taahhüt veremezsiniz gibi bir sms cevap geldi. Mevcut tarifeye baktığımda şuanda değerli kamu 5gb olarak görünüyor. EGM için yeni 5 tarifesi güncel olanmış anladığım kadarıyla. Bu EGM yeni 5 tarifesine nasıl geçebiliriz ? Online işlemlerden baktığımda bu kanaldan geçiş yapabileceğiniz bir tarife bulunmamaktadır diye yazıyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum

Sabah 9 da soz yazıp yolladım. Sorunsuz bitti işlem. İlgin için teşekkürler hocam.
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt

"Emniyet yeni 5" yazıp 5555 e gönderin.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

Rica ederim 

Tarifede Tek sıkıntı hız sınırlaması yapılıyor

hız 170 Mbps ile sınırlı ve tarife ve hediye haklarının kalan miktarı 900 mb aşağı düşerse hızını 50 Mbps ye çekiyor .

Bunu aşımsız tarifelerde mi yapıyor yoksa sadece egm ye özel mi araştırıyorum .

Hızla işim yok benim reis. Çok fazla şey yapmıyorum telefonda. Forum, X, Whatsapp ve Telegram ağırlıklı benim kullanım. 50mb minimumsa yeterli bana ki Evde bile 50mb hız var VDSL.
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt

Egm 10 GB VE üzeri tarifeler geçiş yapabilirsiniz .Duruma göre 5555 E sms gönderip geçebilirsiniz

EGM YENİ 10

EGM YENİ 15

EGM YENİ 20

EGM YENİ 30

EGM YENİ 40

• EGM 20 kullanıyordum şimdi bi baktım 525 TL güncel faturam var ne yapmam gerekiyor hangi faturaya geçebilirim uygun aynı gb de

Degerli musterimiz, tarifemizden sadece Turk Telekom EGM tarifelerindeki abonelerimiz yararlanabilir. B001

Ben egm deydim gece bitti şimdi böyle diyo

• mamilim90 kullanıcısına yanıt

Müşteri Hizmetlerine durumu iletin Taahhüt bittikten sonra geçişe izin vermiyor artık .

Bu yüzden Dün geçiş yapıp bugün taahhüt vermeniz gerekiyordu .

geçmiş mesajlarımızda vardı  

Sıkıntı değilse hattınızı farklı operatöre taşıyım

yıldızlı günlere gelin bence daha ucuz hem de  

Örnek Vodafone taşıyıp tekrar turktelekoma mi gelicem hemen yapılıyor mu ki 2 defa numara taşıma

• 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.