Başka temsilci ile deneyin gündüz arayın geçiş yaparlar Bayi yıldızlı günlere geçiş yapar |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (642. sayfa)
-
-
Bende bugün ufak tanıdığım bayiden yapayım dedim.bizim sistemde gözükmüyor onlara verilen pahalı tarifeleri görüyorlar. . Müşteri hizmetleri yıldızlı günleri bayiden yapacaksınız dedi.
Bazı bayiler ya yapmak istemiyor yada uğraşmak istemiyorlar. Siz en temizi müşteri hizmetlerini arayın oturduğunuz bölgedeki bayinin adresi öğrenip ordan yaptırın bence
-
-
@krkmz1666 ben enfes 6 tarifesini kullanıyorum bana yetiyor 1000dk 6gb 250 sm 121.77 ödüyorum 78 gun sonra bitiyor 26 şubat 2025 yani ne tavsiye edersiniz bitiminde 200-300 arası fatura vermek istermiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 9 Aralık 2024; 23:40:37 > -
Caysanız cezai bedel ödeyeceksiniz
Taşınıp geri yıldızlı günlere gelin diyeceğim ama
Bittiği zaman Bi hal çaresine bakılır
-
ugulamadan bana cumartesi 8gb sadece olanları bir tarifesini 197.5 tl sunarken şimdi 287.79 tl sunuyor gel tarifeni yenile diye
-
Sunar son aylara fiyat artıyor
ilk sayfada konu hakkında bilgi var
-
Faturalıdan Faturasıza geçen hat hız sınırsız 25 GB hanemize hayırlı olsun
-
Hocam merhaba, bir hattımızda EGM 5 GB kullanıyorduk. Bugün itibarıyla taahhütü bitti. Öncesinde SOZ diye gönderdiğimde mevcut tarifeniz var diye kabul etmiyordu. Bugün denediğimde de tekrar taahhüt veremezsiniz gibi bir sms cevap geldi. Mevcut tarifeye baktığımda şuanda değerli kamu 5gb olarak görünüyor. EGM için yeni 5 tarifesi güncel olanmış anladığım kadarıyla. Bu EGM yeni 5 tarifesine nasıl geçebiliriz ? Online işlemlerden baktığımda bu kanaldan geçiş yapabileceğiniz bir tarife bulunmamaktadır diye yazıyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum
-
Sabah 9 da soz yazıp yolladım. Sorunsuz bitti işlem. İlgin için teşekkürler hocam. -
"Emniyet yeni 5" yazıp 5555 e gönderin.
-
Rica ederim
Tarifede Tek sıkıntı hız sınırlaması yapılıyor
hız 170 Mbps ile sınırlı ve tarife ve hediye haklarının kalan miktarı 900 mb aşağı düşerse hızını 50 Mbps ye çekiyor .
Bunu aşımsız tarifelerde mi yapıyor yoksa sadece egm ye özel mi araştırıyorum .
-
Hızla işim yok benim reis. Çok fazla şey yapmıyorum telefonda. Forum, X, Whatsapp ve Telegram ağırlıklı benim kullanım. 50mb minimumsa yeterli bana ki Evde bile 50mb hız var VDSL. -
Egm 10 GB VE üzeri tarifeler geçiş yapabilirsiniz .Duruma göre 5555 E sms gönderip geçebilirsiniz
EGM YENİ 10
EGM YENİ 15
EGM YENİ 20
EGM YENİ 30
EGM YENİ 40
-
EGM 20 kullanıyordum şimdi bi baktım 525 TL güncel faturam var ne yapmam gerekiyor hangi faturaya geçebilirim uygun aynı gb de -
Degerli musterimiz, tarifemizden sadece Turk Telekom EGM tarifelerindeki abonelerimiz yararlanabilir. B001
Ben egm deydim gece bitti şimdi böyle diyo
-
Müşteri Hizmetlerine durumu iletin Taahhüt bittikten sonra geçişe izin vermiyor artık .
Bu yüzden Dün geçiş yapıp bugün taahhüt vermeniz gerekiyordu .
geçmiş mesajlarımızda vardı
Sıkıntı değilse hattınızı farklı operatöre taşıyım
yıldızlı günlere gelin bence daha ucuz hem de
-
Örnek Vodafone taşıyıp tekrar turktelekoma mi gelicem hemen yapılıyor mu ki 2 defa numara taşıma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X