Tam 1 yıl değilde 12 Fatura dönemi sabit fiyat 1 yıl için Ayın 27sinde geçmen lazım Faturasızda 30 gün dolduktan sonra geçiş yapabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (636. sayfa)
-
-
Ttde ilk faturam 10 Aralık başka operatöre geçiş işlemim 10 aralıkta tamamlanırsa olursa cayma bedeli çıkarma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 6 Aralık 2024; 13:19:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ozaman hocam hangi operatör olursa olsun geçiş 1 yıl olması iiçin ayın 27 sindemi geçmeliyiz
-
hocam ideal 25'te aşımsız durma özelliği ve prime özellikleri var mıydı?
-
Diğer operatörlerden ve Faturasızdan ayın 27 sinde gelirsen olur
Var 30 üstü Prime özelliği taşıyor
Biraz daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olalım
Hocam turktelekomda ilk faturam ayin 10unda kesilecek turkcell gecis basvurusu yapip hattim ayin 10unda acilirsa cayma bedeli odermiyim ayni gune denk gelirse
ozaman herkez 1 yıl kullanmak için 27sindemi tüm operatörlere geçmek için beklemeli
-
hangi paket kaç tl
-
sitede idealler yeni müşteri alımına kapalı diyor
-
Türk telekom faturasızdan ptt faturalıya geçiş sağlanıyormu, yoksa ptt faturalıya geçmek için faturalıdamı olması gerekir hattın?
-
Ödersin ayın onunda yeni fatura dönemine gireceksin
10 Ocakta 1 Fatura daha çıkar
-
İLK Sayfa da da geçildiği yazıyor .Bilgi de var
-
hattı 27 sinde açılmış olması yeterli .
-
Denemedim ama direk geçiş yapabilirsiniz .
-
Bizim 9 aralıkta bitiyor görünüyor. Eski egm 15gb.
Yeni emniyet 20 ye 9 unda geçip, 10 nunda söz yazıcaz.
Annemin de aynı zamanda bitiş görünüyor. Faturalı tt oda. Ona nasıl referans olacağım ben. Online işlemler yada sms ile mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anneniz egm tarifesinde mi?
-
Değil. 3gb lık bir tarifedeydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X