Karar sizin paketi alabiliyorsanız paket daha uygun prime 35 e geçecekseniz Fatura kesiminiz ayın 26 sı olacak ona göre geçiş yaparsınız |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (627. sayfa)
-
-
normalde süre hiç olmadı zaten 1 ay diye de bir şey yok
4 aralık gibi nereye ne için gel dediler sana ?
Turkcell de hattın açıldığı günü Türktelekoma taşıma için başvurabilirsiniz
-
4 aralık gel yanlış olmuş klavye hatası. 4 aralık geçiş tamamlanır dediler. Har açıldıktan 3 sonra gelirsin ttkom'a geçiş işlemini yaparız dediler. Ozaman 3 gün beklemeye gerek yok. Hat açıldıktan sonra ertesi gün gidip işlemi yaptırayım. Çok teşekkür ederim 👍 -
Hocam ben de sizin gibiyim. Egm 20 tarifesindeyim. Bana sadece 30 GB olan tarife çıkıyor dedi. Farklı bir tarife sordum sadece bu varmış. Nasıl geçildiğini Söylemişler zaten...
-
O zaman tarife bitiş tarihini bekleyip denemek lazım -
Teşekkür ederim hocam. Son gün bende arayıp sorucam. Birde bu 30 GB lik tarifeye ne ücret çıkardılar ? -
Onu yazmamışım. 288 TL gibi bir şey söyledi. Artı vergi falan dedi.
-
Ama şunu tam olarak anlamadım? Hat sahibi tekrar bizi referans olarak yazacak mı? Yoksa direk herkes kendi mi yazacak?
-
Yok direkt Turk Telekom faturalidan faturasiza gecis. -
Farketmiyor
hattınız ya mobilöğrenci ya da mobilheryöne tarifesinde açılıyor .
-
Ihtiyac olan tarife ayda 100 dk falan. Var mi peki boyle emekliye,yasliya bir paket tarife? -
İlk sayfada bilgiler var çıkarsa kullanabilirsiniz .
Yada bimcell den sadece dakika alırsınız
-
emniyet yeni 30 veya 40 yazıp 5555 ( 20 gb olanlar) gönderince yeni emniyet geçiyorsunuz ayrı bir referans süreci yok hocam.
bir arkadaş taahhüdü bitenlerin geçiş izini verilmediğini yazmıştı geçmiş mesajlarsa... bunu elimine etmek için fatura kesim günü geçip, bir sonraki gün ( yani 10. veya 23. gün sanırsam) söz yazıp tahhüt vermek ( korkmaz üstadın hassas olduğu bir konu, bir gün ile 1 ay murdar olmasın :)
30 gb ( 14.11 de zam geldi) 273,50 + tgm
40 gb 303,90 + tgm
20 gb 228 + tgm ( ama aynı gb a geçişe izin vermiyor)
ya da başka bir mesaj grubunda yazışmıştı çalışan kamu tarifelerine geçiş olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 2 Aralık 2024; 16:16:7 > -
İdeal paketler yeni yılda zamlanır mı acaba,19 aralıkta hoş paketim bitiyor müşter hizmetlerini arayıp geçsem mi -
selamlar, mevcutta "Değerli Kamu 10GB" tarifesindeyim. 26 gün sonra sona eriyor. Uygulama "Yeni Değerli 15 GB" Tarifesini aylık 333 TL sunuyor 12 ay taahhüt ile. Bu telefonumu hiç kullanmıyorum internetle işim yok veya konuşma ile. Türk telekom faturasız tarifelere geçiş yapabilir miyim ? Alternatif çözüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim
-
Bimsel dakika dediğiniz nedir? En ucuz dost küçük paketi çıkıyor fiyat 160tl -
Konuşma paketi .
konuşma paketlerine bakın
-
ilk sayfayı inceleyebilirsiniz bilgiler var
yeni egm 15gb tarifesine geçiş yapabilirsiniz
-
250 DK Paketi 90 TL ve 500 DK Paketi 110 TL
Bu mudur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X