< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hee acemiyim yeni başladım bu işlere zaten Senin tarifen başka EGM tarifesi başka o işler senin tarifene yaptıkları zam gibi olmuyor. Bu sene ekimde yazdıklarını iyi hatırla bakalım ne kadar olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 12 Ocak 2025; 23:9:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 12 Ocak 2025; 23:12:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İlk sayfayı okuyun aradığınız bilgilerin cevabı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alakası yok direkt kotadan yiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet youtube premium olanlar da kotadan yediğinden bahsediyordu. sözde sosyal medya sınırsız ama youtube kotadan yiyor ilginç. |
Numara taşıma ile mi yeni hat alımı ile mi kullanıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 gb 470 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 13 Ocak 2025; 0:36:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YouTube da şöyle bir video gördüm az önce Xiaomi telefonumda denedim ve kotadan harcamadi gerçekten de. İlginç Mehmetyoutube #mobildekotayason #turktelekom #youtube #limitsiz #sınırsız https://www.youtube.com/watch?si=LLZ2-1eUs-VnAj4g&v=NDZ3hovYsXA&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |