Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.386
Cevap
300
Favori
675.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dabaddah

Numara taşıma ile mi yeni hat alımı ile mi kullanıyorsunuz?

Bi hat numara taşıma ile faturalı ya diğer hat git gel ile faturasıza taşındı. Bana vermedi.

Müşteri temsilcisi yok yenş hat tesisi lazımmış yok git gel için 3 ay geçmesi lazımmış felan diyor ama koşullarda öyle yazmıyor. btk ya yazdım bakalım ne cevap gelecek. Ümidim yok yine de deneyeyim dedim

Zaten pek kullanmadığımbi hat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramızda tivibu uydu kullanan veya kullananlar varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dabaddah kullanıcısına yanıt

İlk önce turkcelllden telekom faturaliya hattımı taşıdım sonra kendi adima 2. yeni bir faturasiz hat aldım telekomdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gecenlerde, bir arkadaşa, Egm den 30,40 lira için geçme dedim, 11 ay sonra %400 zamlarla karşılaşacaksin dedim, sen nereden biliyorsun, o kadar yapmazlar vs. dedi, ona karşı ben bunu yazdım. Egm kamu tarifelerinde her sene taahhüt verebilirsin, diğer tarifelerde bu hakkın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenarisoy -- 13 Ocak 2025; 10:6:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mount20 M kullanıcısına yanıt
    sanırım kalmıycak gibi genel merkeze gittim fenercell taahhütü bitenlerde yenileyemiyecek dedi büyük ihtimal telekoma geçirirler dedi kullanıcıları sen birde mh ara sorsana 444-0-907 bilgi verirsin sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 13 Ocak 2025; 10:46:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.