Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aslan45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14.241
Cevap
327
Favori
721.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mühendis66_50

Hocam ilk sayfada görmüştüm faturasıza geçiş bir de mobil her yöne tarifesini istememiz gerekiyor de mi , hos paketlerini kullanabilmek için?

Müşteri hizmetleri ayarlıyor onu zaten   mobil heryöne diye 1 şart yok

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

Paket yazdığınız için onu önerdim

Faturalı istiyorsanız paket değil tarife bakacaksınız .

Siteden bakabilirsiniz .

Fırsatları Kaçırma! 😊

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Sendikalı memur iseniz böyle birşeyler var. Bizim sendika da uğraşıyormuş aynı tarife için. Benim taahhüt yarın biteceği için sanırım faturasıza geçip bekleyeceğim. Faturasiza geçmek için 27 sinde mi arıyorduk korkmaz hocam 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hiç kaçırma. Bedava bu piyasaya göre 40 gb 235 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kamu 20 gb dayım şu an.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ideal 25'e de her ay 5gb hediye gelen bir kampanya var mı?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Her ay yok

prime olanlara var sadece

hocam merhaba

eşimin hattı telekom faturalı taahhütü bitiyor. bir anlık gazla vodafone faturasıza başvurdum az önce ama şimdi konuyu görünce telekom faturasıza geçince de konudaki tarifelerden yararlanabildiğimizi okudum.

vodafone a geçişi iptal edebilir miyiz arasak?

• myegitt M kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerini Arayıp iptal etmeyi deneyin Yada Türktelekomu arayın onay vermesinler .

baktın olmuyor ;Hat açılınca hattı Türktelekoma tekrar taşırsınız

• kardeşim prime düşün 30 kullanıyor 135 gün taahhütü var bu teklifler çıkmış
    şaka gibi teklifler
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 25 Şubat 2025; 17:9:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10unda taahhüt bitecek bugün bir teklif geldi kabul etmeyi düşünüyorum ama fatura kesim sonrası kabul etmek lazım. Kaç günde siliniyor acaba teklifler ?

• emrahakt E kullanıcısına yanıt

İlk sayfa da aradığınız cevap mevcut TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• 10-12 gün sonra taahhüt bitiyor. 233 tl veriyordum 10gb(+2gb hediye)+1000dk+250 sms. 12gb teklifi 309tlye sunuyor şu an. 5-6 gb bana yetecek ama adamlar ısrarla yüksek paket sunuyor. turkcell yapboz paketi hoşuma gitti 500 dk+100 sms hediye her ay+6gb 200 tl diyor. ek ücret taahhütte yok. biraz denerim olmasa telekoma dönerim diyorum. telekom yeni müşterilere daha iyi tarifeler sunuyor. eski müşteriyi kazıklıyor resmen. var mı 200 tl ciarı 6 gb gibi paketli tarife sunan.

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Sizce alınır mı ne dersiniz? Fiyatlar yüksekti 2 hafta kadar önce düşürdüler. 400 tl lik olan 45 GB + 2 GB olanı alayım diyorum ama fiyat yine yüksek geliyor. Faturasıza geçip 1 ay kalıp ideal tarifelerle daha uyguna getiririm diye düşünüyorum ama değer mi sizce? İdal tarifelerdekiler bunlara 3 aşağı 5 yukarı aynı heralde. Daha taahütün bitmesine 90 gün var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 24 Şubat 2025; 21:9:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bir de bazı arkadaşlar faturasızda 1 ay beklemelerine rağmen web de ideal tarifelerin çıkmadığından bahsetmişler. Böyle bir durum var mıdır gerçekten? Boşu boşuna faturasızda 1 ay işkence çekmeyeyim elim boş kalırım yoksa. Taahütün bitmesine 90 gün kaldı. 27 sinde kesildikten sonra fatura geçmeyi düşünebilirim uygun olanına. Ben bu taktikle geçmiştim şuan kullandığıma. Yine daha ucuzunu bulurum ben idealde diye düşünüyordum. Eğer anlattığınız gibiyse, sanırım türk telekom 1 ay faturasız da bekleyip uygundan ideal tarifeleri geçen biz akıllıları görüp bu olaya el attı o zaman? Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 24 Şubat 2025; 21:20:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodofone'da 20Gb faturalı paket 312TL baya iyi aslında ama öyle red veya prime tarifeleri gibi hiç bir avantajı yok yinede senede 1000TL kar bu sınırı geçmeyenler için 1 gün kaldı benim tarifemin bitmesine kafamı karıştırdı bu durum.

Birde başlangıç tarihi 4 mart lakin bitiş tarihi 26 şubat bunun nedeni nedir neden tam bir sene olmuyor?

• selam herkese, faturasıza geçip bir ay sonra ideal veya uygun bir tarifeye geçecektim ama 50 gün geçmesine rağmen müşteri hizmetlerini arıyorum hattınıza tanımlı kampanya olmadığı için biz yardımcı olamıyoruz şubeye gidin diyorlar, şubeye gidiyorum saçma sapan fiyatlandırmalar.

Nasıl yol izlemeliyim sizce, daha çok beklemek mi gerekiyor faturasızda ?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

İlk sayfayı okursanız cevabı var

Aylık dönem Fatura kesim tarihini baz alır

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.