Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: umudaezgi , rammo , ucuzlukavcisimezarciamca , MuniteD7 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.241
Cevap
327
Favori
721.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar bizdeki faturasız hatta çıkan teklif

Şaşmaz prime 30 gb 265 tl.Bundan önce ideal 35 gb teklif çıkıyordu.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mh ile görüştüm fenercell ile anlaşmamız bitti sizin 90'gününüz var 90 gün sonra hattınızı taşımanız gerek dedi yada taahhütsüz kullanabilirsiniz dediler anlaşma bitti ise taahhütsüz nasıl kullanıyorsun onuda anlamış değilim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne tt ofisi ne de mh teklifi iyilestirmedi. 40 gb +10 gb sosyal medya 484 tl.. buradan kurus inmiyorlar

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığınız tarife nedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • polkyy P kullanıcısına yanıt

Araya %5 %10 indirim yapın ödeme imkanım yok deyin TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Hos 25 paketi

• Hoş 25 paketinde gelen sınırsız whatsappta görüntülü görüşmeler dahil midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Hoş 25 paketinde gelen sınırsız whatsappta görüntülü görüşmeler dahil midir?

WhatsApp ile ilgili aşağıdaki açıklama yazılmış.

WhatsApp sınırsız mesajlaşma hakkı, WhatsApp uygulamasının mesajlaşma, fotoğraf, video, ses dosyası, sesli mesaj uygulamaları ve WhatsApp uygulamasının desteklediği bütün dosya gönderimlerini kapsar. WhatsApp uygulamasının konuşma hizmetini kapsamaz. WhatsApp uygulaması üzerinde paylaşılan bir dış link ile ulaşılabilecek her türlü internet içeriği ( Web sayfaları, Youtube videoları, Google maps gibi lokasyon servisleri...vb) üzerinden oluşturulacak internet kullanımları tarife kapsamında verilen kullanım hakkına dahil değildir.

• cycloner kullanıcısına yanıt

Dahil değil TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Dün akşam 2 dk geçiş yaptım bende Hos25 paketine

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

dediğiniz gibi yaptım sağolun, faturasız gecicem dedim ama %5 tanımladı, %10 zorladım ama kabul etmedi, vaktim olmadıgı icin kabul edip gectim :)

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    ne teklifi edildi size kaç tl geldi hayırlı olsun

benim kullandıgım 70 + sınırsız sosyal medyaydı, gecen sene yıldızlı günlerden geçmiştim, 410 TL ödüyordum.

şimdi bunun 40 + sınırsız versiyonuna geçtim. 505 TL ye düşebilirim dediler. Fakat bir de tarife geçiş ücreti diye araya 120 TL sıkıstırdılar, bu durumda 515 TL ye denk gelmiş oldu. Daha uygun versiyonlarıda vardı 30 + 10 = 435 TL gibi fakat dışarıda internet kullanımım sosyal medya dısında daha cok oldugu icin ham 40 GB daha mantıklı geldi.

Gecen sene martın ilk haftası yıldızlı günler olmuştu. Yine öyle bişey olursa 14 gün icinde bundan cayıp bi sekilde git - gel yaparak gecmeyi düşünebilirim diye düşünüyorum. Ya da böyle kullanmaya devam napalım artık.

• Bu arada yukarıda arkadasa verilen 30 GB 265 TL faturasızdan geçiş paketi daha uygun aslında, ek paket alınarak her türlü daha uyguna gelirdi diye düşünüyorum. Onu görseydim hiç bir tarifeye geçmezdim herhalde :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 25 Şubat 2025; 15:27:20 >
    ciddi paralar vallaha 505 tl telekomda turkcell gibi olmuş ben %10 indirim alabilmiştim demekki gittikce turkcelleşiyor ttde

abi su an bütün operatorler bir olmuş yükseltmişler fiyatı gerçekten, 1-2 ay max böyle geçer yine inerler bence.

aynen bakacağız benim hat 133'günüm varda fenercell bakalım 3 ay sonra ne olacak

ilk sayfada hepsi yazıyor

Adım atmadan gözden geçirseydiniz keşke

• Taahhütümün bitmesine 28 gün var
    ilk sayfadaki tekliflerin hiçbiri bende görünmüyor
    müşteri temsilcisi aradı fotodaki paketlerin aynısını önerdi
    şimdilik kabul etmedim
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.