Hos 25 iptal olmuş mu bakın bakalım Arayın müşteri hizmetlerini Fatura kesim tarihini 22 si veriyorsa geçin ideal tarifeye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (770. sayfa)

-
-
Aradık müşteri hizmetlerini faturalıya geçmek istediğimi söyledim,sistemlerinde yapılandırma varmış şu an geçiremiyorlarmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vallaha direk kovmuşlar resmen bizi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı durum bende de var. Yalnız değilsin.
40GB pakete 260TL verirken şuan 580TL istiyolar.
Turkcellde GNÇ ile 20GB paketi 280TL ye alıcam gibi duruyor. Vodafone da 208TL.
-
ben turkcell kullanmam daha pahalı 3 katı nerdeyse faturasız birimden teklif alcam kampanya birimi tekrar arayacak not bıraktı fenercell olunca hat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Nisan 2025; 20:14:9 >
Benim alacağım paket öyle değil.
Turkcell 280TL
Vofaone 208TL
İkiside 20GB
-
nasıl yani değil derken yenilerken dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Nisan 2025; 20:17:20 >
Bi süre sonra tekrar deneyin o da şansınıza artık
Yenilerken hepsi öyle.
Evet iptal olmuş
Fakat mhleri hem kampanya paket gözükmüyor hem de ideal paketi yapamıyoruz onu bayiden sorun dediler
3 mh ile konuştum hep aynı hocam
-
İdeal paket diye birşey yok zaten olmayan birşeyi yapamamaları doğal değil mi sizce
Yarın öğlen olmadan Faturalı hatta geçmek istiyorum uygun kampanya varmı diye sorun ideal tarifeleri önerirler
hapsi değil işte turkcell ekstra pahalı yeniletiyor en az ttnin 2 katı fiyatına ve yeni gelenler için olanıda sunmuyor bana 516 verdiğini turkcelli için 900 tlden veriyor mevcuta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Nisan 2025; 21:7:23 >
Tamamdır hocam dediğiniz gibi mh yi tekrar rahatsız edeyim bakalım
Selamlar taahhütüm 2 gün sonra bitiyor ne yapmamı önerirsiniz?
-
Bu rezil operatöre aylık 300 TL ödüyorum. Normal günde bile doğru düzgün konuşmak ve internete girmek tam bir zulüm. Bugün gördük ki depremde yine sınıfta kaldı.
60 gün sonra sözleşmem bitiyor. Bana özel %30 indirimli 567 tl tarife lütuf etmişler.
32 gün var fenercell için iyi bir paket 516 tl sunuyor oda 30 gb bakalım kampanya birimi tekrar arıyacak bu kezde iyi teklif vermez iseler yoluma bakarım operatörler kullanmamız zorunlu diye bindiriyor platformlar neden operatörlerden uygun onları kullanmasanda olur çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Nisan 2025; 0:43:7 >
-
Merhaba, bu tarifeye nasıl geçtiniz acaba? Bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.
-
İlk sayfada bilgi var bakabilirsiniz .
-
Arkadaşlar merhaba 2 gün sonra ideal 35 gb tarifem bitiyor. Bende geçen yıl yaptığım gibi faturasıza geçip ideal tarifelerine geçmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz gibi 30 gün beklemek gerekiyor bunun için, bu 30 gün için önereceğiniz 3, 5 gb internet 250 dk görüşme içerecek tarife paket vs var mıdır? Geçen yıl evdeydim ve gittiğim yerlerde wi-fi vardı idare etmiştim 30 gün. Bu yıl arama bu hattan arama yapmam gerekebilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X