Kendini akıllı sanan zatlar yüzünden uygun paket kalmadı . 1 Hafta sonra falan biraz uygun paket teklif edildiği oluyor . Faturasıza geçmenizin bi mantığı yok bi bedel ödeyeceksiniz ve ortada kalacaksınız |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (771. sayfa)

-
-
Hocam yazdığım gibi faturasıza geçmek istememin sebebi 30 gün bekleyip ideal tarifelere geçmek yoksa temelli faturasızda kalmak değil. İdeal tarifelere geçmek içinde 30 gün beklemek gerektiği için bu 30 gün beni idare edecek 1 aylık bir paket vs var mı onu merak ettim
-
benimde yazdığım gibi mevcut paketler pahalı
-
-
-
Bu kadar İnternet kullanıyorsanız çok iyi fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet bunu almak için can atar
cayarsanız 1981 Liradan hesaplarlar sıkıntınız yoksa kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bedeva resmen bize çıkan teklifleri görmüyorsunuz galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde son 30 günüm kaldı, tarifenin bitimine. 19 yıldır türktelekomdayım. taahhüt sonlarında buraya gelip son günlerde nasıl pazarlık yapacağımızı, ne verdiklerini bu konudan öğrenirdim. (5 tane hattım var, sık takılırım buralarda) Katkı sunan arkadaşlara da teşekkür ederim. Ama bu sene gördüğüm kadarıyla; faturasıza geçip bir ay sonra faturalı teklif almak yada diğer firmalara geçmek dışında çözüm yok gibi. Be n faturasıza geçmekle uğraşamam. Araştırdığım kadarıyla vodafone'nun fiyatları uygun gibi, vodafonda sıkıntı yaşarmıyım? Ne tavsiye ededrsiniz? 30Gb civarı internet paketi lazım en azından
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: makmüh40Tamamdır hocam dediğiniz gibi mh yi tekrar rahatsız edeyim bakalım
Mh yi aradım kampanya gözükmüyor dedi. Bir de mh yi aramalar liralardan yedi 😂 neyse bekliyoruz bakalım illa bi kampanya gelir diye idare etmeye çalışıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu çok iyiymiş ya. bi bakayım.
Sitesinde 330TL yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 25 Nisan 2025; 14:18:56 > -
Geç kaldın 3 Gün önce zam geldi
-
Arkadaş paylaşalı 14 saat olmuş hocam :) Ben nerden bilim yeni sandım.
Zaten haziran içinde yapıcam değişikliği. Şimdilik ön araştırma yapıyorum.
-
Onlar sonradan geliyorlar o yüzden :)
O zaman kadar yeni kampanyalar çıkar umarım
-
Degerli musterimiz, 12 ay Turk Telekom faturali mobil hat kullanma sozunuze %20 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir. Indiriminiz 12 fatura donemi boyunca mevcut tarifenizde gecerli olacaktir. 1 Yıl Daha Telekomda Devam Dedik
Hangi teklif?
prime düşün sınırsız sm 50 gb 3000 dk 455 tl+tkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 25 Nisan 2025; 18:59:39 >
200 liraya 6 gb kabul mü edeyim yoksa faturasıza mı geçelim ne yapalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X