Şimdi Ara

Türktelekom ramazan 1 GB kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online İşlemler uygulamasından kampanyaya katılarak 30 gün geçerli 1GB hediyenizi alabilirsiniz. Kampanyadan data hatları hariç, tüm faturalı ve faturasız aboneler faydalanabilecektir.
    Kampanya kapsamında 30 gün geçerli 1GB hediye cepten internet sunulacaktır.
    Kampanya katılımı 24 Nisan – 23 Mayıs 2020 tarihleri arasında olacaktır.
    BİMcell, POCELL, Teknosacell, Vestelcell ve Pttcell bireysel tarifeleri haricindeki tarifelerde yer alan faturalı ve faturasız aboneler Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından kampanyaya katılacaktır.
    BİMcell, POCELL, Teknosacell, Vestelcell ve Pttcell bireysel tarifelerinde yer alan aboneler HEDIYE1GB yazıp 5555’e SMS göndererek kampanyaya katılımı için başvuru yapabilirler
    www.ttmobil.com.tr
    Ramazan Kampanyası > Kampanyalar > Web > Türk Telekom
    https://www.ttmobil.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/ramazan-kampanyasi-2020.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil uygulamadın mı alıyoruz acaba hediyeyi?
  • "Veri İşleme İzni ve SMS fatura servisi aboneliği verenler kampanyadan faydalanabilecektir. "

bunu neden istediklerini bilen var mi?
  • Katıldığımız tarihten itibaren mi 30 gün

• Yani reklam sms göndeririz haberin olsun diyor.. birde ücretsiz fatura haber verme servisini baslatiriz sonra ücretliye ceviririz haberiniz olmaz olana kadar da ne geçirirsek kardır demek istiyor

• mobil uygulamada çıkmadı hocam

• Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Bilgilerini kullanma izni istiyorlar. Hani sen diyorsun ya telefonda satıcı nereden biliyor lan benim bilgilerimi diye :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VODAFONE 12 AY GEÇERLİ 12GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrdh

mobil uygulamada çıkmadı hocam
    Uygulamaya girince hediye kutusuna tıklıyorsunuz avantajlı paketler orada çıkıyor

• 30 günlük 1 gb için kılımı kıpırdatmam. 20 gün falan önce ttyi aramıştım bana özel paketlerden bir paket gördüm.Gece 00 ile 06 arasında geçerli 30 günlük 30gb 9tl diye.Çöktüm hemen.1 gb için istedikleri çok fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.