Şimdi Ara

Turktelekom reklamdaki baz istasyonu atagi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gercektende turktelekom kirsal kesimlerde sebekesini iyi yapmis gecen hafta 2g sinyali aliyorken suan 4.5g full cekiyor internet hizida iyi 30mbps geliyor rahat fullda cekiyor koyde iyilestirmeyi gordum guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İl ilçe neresi? Köyünüz neresi? Konuda hiçbir detay yok hocam. Bari bir hız testi sonucu ekleseydiniz, ne bileyim packet menü (service menü) ekranlarından sinyal seviyesini gösteren birkaç ekran görüntüsü ekleseydiniz. Turktelekom reklamdaki baz istasyonu atagi 

• zzfertatzz Z kullanıcısına yanıt

Android kullanıyor iseniz > Ayarlar > telefon hakkında > Sim durumu > Sinyal kuvveti

• Band20 eklemişlerdir

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bulamadim cihaz xiaomi

• Artik ne eklemis ise super cekim 4.5,gden inmiyor eskiden 2g zor cekiyordu reklamini gordum inanmamistim ama burada cekene kadar cok sukur zaten koyde 2 gun kaliyoruz digerleri sehir ici hep

• Santrela 10km uzakliktayim keske fotosunu cekseydim neyse haftaya cekerim 10km uzaklikta oldugum halde iyi cekiyor bide onunde bisi yok yani ev mev yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hız testini birazdan ekliyorum yazdığınız mesajı niye sildiniz hocam :)

Yerimi yazmistim sonra sildim kimse ogrenmesin diye bide eklerim dedim musait olamadim koyde ondan sildimde

İl ilçe yazsan yeterli hocam, kapı numarası soran yok zaten.

Yazdim ,😁 neyse ama adamlar bu sefer gozume girdiler tt bimcele gecerim belki gb fazla kullanmiyorum 20gb li olani hemen almam lazim tahattut var 100gun kaldi bittigi gibi 20gb gecimki tarife zamlansada bana yansimasin diyecemde bu faturasiz heran zam gelse yine yansiyor bence

Ayarlar telefon hakkında tüm özellikler dahili depolamaya 4-5 defa bas bas açılan ekran da sim nerede ise ona tıkla

Allttaki yerde hücre bilgileri yenileme ekranına tıkla ımmediate ye tıkla ne olduğu belli olur eklersen

Turktelekom reklamdaki baz istasyonu atagi

• 1 hafta önce 3g olan şebeke bu aralar 4g aktif edilmiş. Band20 de 800mhz de yayin yapiyor. 2018 eylul ayinda 2g den 3g ye çevirmişlerdi şimdi ise 4g olmus. Hiz testi yapamadim hat yok. Modemden bakabiliyorum ama kim hangi band da yayin yaptigini. Ayni lokasyonda 4 yildir vodafon 4g hizmeti verirken turkcell 7 aydir 4g yayini veriyor. Şehir merkezine 10km daglik arazi.

Vodafone 900mhz ve 2100mhz de yayin yapiyor

Turkcell 800mhz ve 1800mhz de yayin yapiyor

Turk telekom 800mhz de yayin yapiyor.

Hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.