Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM SAHUR KAMPANYASİ 02:00-06:00 ARASİ 10 GB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
7.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

bana sadece katılım talebi alındı diye mesaj geldi başka mesaj gelmedi

gece 12'den sonra atanlara böyle mi cevap geldi acaba, bana da katılım talebiniz alınmıştır, kampanya başladığında sms ile bilgilendirileceksiniz diye cevap geldi.
  • 1-SAHUR yazıp 5555 e gonderdim
    2-''ONAY SAHUR yazip mesaji cevaplayarak Turk Telekom, TTNET veya Avea'dan en az birinde aboneliginiz devam ettigi surece, abonelik, yer ve hat bilgilerini paylasarak kullanmamiza ve size ozel firsatlari iletmemize izin vererek kampanyamiza katilabilirsiniz. '' MESAJI GELDİ , ONAYLADIM.
    3-Bana da '' katılım talebiniz alınmıştır, kampanya başladığında sms ile bilgilendirileceksiniz'' diye cevap geldi. (PTTCELL FATURALI)
  • Mesaj attim katilim mesaji geldi gerisi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa tşkler mesaj attım onay falan istemedi direk geldi. Gelmeyenler 25 tl şartından dolayı gelmemiş olabilir ben bugün yükledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman başlıyor online isimlerde gözükmüyor

• Teşekkürler

• Bende mesaj gönderdim.
    Degerli musterimiz, mobil hattiniz icin ucretsiz Sahur Internet Kampanyasi katilim talebiniz alinmistir. Kampanyaniz basladiginda size SMS ile bilgi verilecektir.

Diye cevap geldi

• Sahur Kampanyasiyla, sahur donemi boyunca 02:00-06:00 saatleri arasinda kullanabileceginiz hediye yurtici 10GB cepten internet ve sebeke ici 1000 DK mobil hattiniza tanimlandi. Hediye haklarinizi 04.07.2016 saat 06:00'a kadar kullanabilirsiniz.

• Millet sabah kadar internete girsin sonra iftira kadar beygir gibi uyusun kalksın orucu açsın sonra da ben oruç tuttum desin.

• Milleti gece uymuyacaklar
    Sonra uykusuz işe gideceksin, gelsin iş kazaları, gelsin yanlış rapor ve mailler hoppaaa
    Çalışmayanlar için ideal
  • Eyyyyyyyy turktelekom! Data hattı kullananlar gayrimüslim mi?

• Sahur Kampanyasiyla, sahur donemi boyunca 02:00-06:00 saatleri arasinda kullanabileceginiz hediye yurtici 10GB cepten internet ve sebeke ici 1000 DK mobil hattiniza tanimlandi. Hediye haklarinizi 04.07.2016 saat 06:00'a kadar kullanabilirsiniz.

• Sahur Kampanyasiyla Ramazan sonuna kadar tek seferde 25TL ve ustu yuklemeye, sahurda gecerli yurtici 10 GB cepten internet ve sebeke ici 1000 dakika konusma kazanabilirsiniz.Son 48 saatte yuklemediyseniz 25TL ve ustu yukleyerek yararlanabilirsiniz mesaj geldi. .

• Başka paketler de tanımlıyken 2-6 saatleri arasında hangisinden yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Başka paketler de tanımlıyken 2-6 saatleri arasında hangisinden yer?

Önce 2-6 arası paketten yer sonra haftada 2 gün verdiği paketten yer sonra kendi paketinden yer

• quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Başka paketler de tanımlıyken 2-6 saatleri arasında hangisinden yer?

Ramazan internetinden. Örnegin haftada 2 gün 2 gb paket tarifesinden yemiyor o günlerde.

Bu arada basligi acan arkadasa tesekkürler. Onay istemeden katilim saglandi

• ONAY SAHUR yazip mesaji cevaplayarak Turk Telekom, TTNET veya Avea'dan en az birinde aboneliginiz devam ettigi surece, abonelik, yer ve hat bilgilerini paylasarak kullanmamiza ve size ozel firsatlari iletmemize izin vererek kampanyamiza katilabilirsiniz.

hediye veriyorda reklam yapmak için onay istiyor arkadaşlar
  • ONAY istemeyenler daha önce vermişlerdir muhtemelen... haftada iki gün için onay vermiştim o yüzden bu sefer onay istemedi

• Faturasız içinde geçerli mi kampanya ?
  • arkadaşlar bu onay vermek riskli midir?

hattım 4.5 g li değil daha geçmedim bişeyler indirirken kaç mbps hız alırım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.