Bildirim
TÜRKTELEKOM SAHUR KAMPANYASİ 02:00-06:00 ARASİ 10 GB
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece faturali abonelere mi -
Link var mı? -
ONAY SAHUR yazip mesaji cevaplayarak Turk Telekom, TTNET veya Avea'dan en az birinde aboneliginiz devam ettigi surece, abonelik, yer ve hat bilgilerini paylasarak kullanmamiza ve size ozel firsatlari iletmemize izin vererek kampanyamiza katilabilirsiniz.
25 TL yükleme şartı varmış. Kalsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
biseyi yapacaksan ya tam yap yada hiç yapma
Sahur Kampanyasiyla Ramazan sonuna kadar tek seferde 25TL ve ustu yuklemeye, sahurda gecerli yurtici 10 GB cepten internet ve sebeke ici 1000 dakika konusma kazanabilirsiniz.Son 48 saatte yuklemediyseniz 25TL ve ustu yukleyerek yararlanabilirsiniz
Neyin artisligini yapiyorsun arkadaş ben link bulamadım bulan olursa ekleriz neyin havalarındasın çok biliyordun madem acsaydin konuyu bilgilendirseydin bizi. -
Sahur Kampanyasiyla, sahur donemi boyunca 02:00-06:00 saatleri arasinda kullanabileceginiz hediye yurtici 10GB cepten internet ve sebeke ici 1000 DK mobil hattiniza tanimlandi. Hediye haklarinizi 04.07.2016 saat 06:00'a kadar kullanabilirsiniz.
Not Hattım faturalı -
Avea faturaliyim.ben de aldim 10 gb internet ve 1000 dakika.basligi acan arkadasa tesekkurler. -
1- pttcell de geçerli mi
2- mobil ağı kapatmazsak gün boyu bu kotadan devam edebilir miyim
edit : pttcell de geçerli. 2. soruma hala cevap bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 3 Haziran 2016; 22:53:54 > -
Daha önceki bir 2- 6 Ramazan kampanyasında annenim hattını kullanıp, hattaki bütün parayı sıfırlamıştım farkında olmadan.quote:
Orijinalden alıntı: Pigletx
Avea faturaliyim.ben de aldim 10 gb internet ve 1000 dakika.basligi acan arkadasa tesekkurler. -
Bekliyordum bunları. Sıra turkcell ve vodafone da -
banada geldi hediye hat faturalı haber için teşekkürler arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: İssiz Adam
Bekliyordum bunları. Sıra turkcell ve vodafone da -
Bu 10 gb hediye her gecemi veriliyor yoksa 1 kere mi ?quote:
Orijinalden alıntı: enginozen
banada geldi hediye hat faturalı haber için teşekkürler arkadaşlar
Alıntıları Göster -
PTT celle varmı.. -
haber veren arkadaşa teşekkürler bende kaptım 10 gb net ve 1000 dk'yı.ramazan da kafam rahatquote:
Orijinalden alıntı: burjuva16
PTT celle varmı.. -
150 mbps çekiyor 4G 1 film indirir bitiririm her gecequote:
Orijinalden alıntı: burjuva16
PTT celle varmı.. -
Link hala yok -
faturalı hatlar ne yazıp nereye gönderiyor sahur yazıp 5555 gönderdim gelen giden bişey yok -
Benimki faturalı, sahur yazıp 5555'e gönderdim, paketi aldım. Konu sahibine teşekkürler. -
ONAY SAHUR yaz 5555 e yolla -
quote:
Orijinalden alıntı: scopiora
150 mbps çekiyor 4G 1 film indirir bitiririm her gece
Her gece 10 GB değil arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ramazan boyunca toplam 10 GB
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- metabyte kodları
- algida ile kazan kod
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X