Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM SAHUR KAMPANYASİ 02:00-06:00 ARASİ 10 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
7.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusu açıldı mı bilmiyorum ama bulamadım SAHUR yazıp 5555 e gonderiyoruz ramazan boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında 10 GB hediye internet veriyor.

Edit: Kontorlu hatlar için 25 lira yükleme şartı varmış arkadaşlar ayrica link bulamadım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sadece faturali abonelere mi
  • Link var mı?
  • ONAY SAHUR yazip mesaji cevaplayarak Turk Telekom, TTNET veya Avea'dan en az birinde aboneliginiz devam ettigi surece, abonelik, yer ve hat bilgilerini paylasarak kullanmamiza ve size ozel firsatlari iletmemize izin vererek kampanyamiza katilabilirsiniz.

25 TL yükleme şartı varmış. Kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

biseyi yapacaksan ya tam yap yada hiç yapma

Sahur Kampanyasiyla Ramazan sonuna kadar tek seferde 25TL ve ustu yuklemeye, sahurda gecerli yurtici 10 GB cepten internet ve sebeke ici 1000 dakika konusma kazanabilirsiniz.Son 48 saatte yuklemediyseniz 25TL ve ustu yukleyerek yararlanabilirsiniz

Neyin artisligini yapiyorsun arkadaş ben link bulamadım bulan olursa ekleriz neyin havalarındasın çok biliyordun madem acsaydin konuyu bilgilendirseydin bizi.
  • Sahur Kampanyasiyla, sahur donemi boyunca 02:00-06:00 saatleri arasinda kullanabileceginiz hediye yurtici 10GB cepten internet ve sebeke ici 1000 DK mobil hattiniza tanimlandi. Hediye haklarinizi 04.07.2016 saat 06:00'a kadar kullanabilirsiniz.

Not Hattım faturalı
  • Avea faturaliyim.ben de aldim 10 gb internet ve 1000 dakika.basligi acan arkadasa tesekkurler.
  • 1- pttcell de geçerli mi
    2- mobil ağı kapatmazsak gün boyu bu kotadan devam edebilir miyim

edit : pttcell de geçerli. 2. soruma hala cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 3 Haziran 2016; 22:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pigletx

Avea faturaliyim.ben de aldim 10 gb internet ve 1000 dakika.basligi acan arkadasa tesekkurler.
    Daha önceki bir 2- 6 Ramazan kampanyasında annenim hattını kullanıp, hattaki bütün parayı sıfırlamıştım farkında olmadan.
  • Bekliyordum bunları. Sıra turkcell ve vodafone da
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Bekliyordum bunları. Sıra turkcell ve vodafone da
    banada geldi hediye hat faturalı haber için teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginozen

banada geldi hediye hat faturalı haber için teşekkürler arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Bu 10 gb hediye her gecemi veriliyor yoksa 1 kere mi ?
  • PTT celle varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

PTT celle varmı..
    haber veren arkadaşa teşekkürler bende kaptım 10 gb net ve 1000 dk'yı.ramazan da kafam rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

PTT celle varmı..
    150 mbps çekiyor 4G 1 film indirir bitiririm her gece
  • Link hala yok
  • faturalı hatlar ne yazıp nereye gönderiyor sahur yazıp 5555 gönderdim gelen giden bişey yok
  • canciger C kullanıcısına yanıt
    Benimki faturalı, sahur yazıp 5555'e gönderdim, paketi aldım. Konu sahibine teşekkürler.
  • canciger C kullanıcısına yanıt
    ONAY SAHUR yaz 5555 e yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

150 mbps çekiyor 4G 1 film indirir bitiririm her gece

Her gece 10 GB değil arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ramazan boyunca toplam 10 GB
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.