Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM SAHUR KAMPANYASİ 02:00-06:00 ARASİ 10 GB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
7.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle jestler güzel ama ben mesela vodafone kullanıyorum millet yüklendiğinde bir türlü paketi alamıyosun
  • Almayalım kalsın veri izni istiyo karşılığında

Degerli musterimiz, ONAY SAHUR yazip bu mesaji cevaplayarak aboneliginiz boyunca yer ve hatlarinizin bilgilerine gore size ozel indirim ve firsatlarini iletmemiz icin onay vererek Sahur Kampanyasi'na katilabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler
    Bu mesaja eklenen görseller:

TÜRKTELEKOM SAHUR KAMPANYASİ 02:00-06:00 ARASİ 10 GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece "SAHUR" yazim ve 5555 e gonderdim, hic bir sey icin izin istemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: abu55

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

biseyi yapacaksan ya tam yap yada hiç yapma

Sahur Kampanyasiyla Ramazan sonuna kadar tek seferde 25TL ve ustu yuklemeye, sahurda gecerli yurtici 10 GB cepten internet ve sebeke ici 1000 dakika konusma kazanabilirsiniz.Son 48 saatte yuklemediyseniz 25TL ve ustu yukleyerek yararlanabilirsiniz

Neyin artisligini yapiyorsun arkadaş ben link bulamadım bulan olursa ekleriz neyin havalarındasın çok biliyordun madem acsaydin konuyu bilgilendirseydin bizi.

isini tam yapmiyorsun geliyorsun laf ediyorsun herhalde tt babasinin hayrina vermiyor kampanyayi katilan kisinin yer reklam paylasimlarini acip veriyor yukleme şartıyla veriyor bunlari yazmadan lap diye konu acmakla olmaz link detay vermeden konu acamazsin izin vermiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Almayalım kalsın veri izni istiyo karşılığında

Degerli musterimiz, ONAY SAHUR yazip bu mesaji cevaplayarak aboneliginiz boyunca yer ve hatlarinizin bilgilerine gore size ozel indirim ve firsatlarini iletmemiz icin onay vererek Sahur Kampanyasi'na katilabilirsiniz.

bende bunu diyorum adam konu aciyor detay yok link yok millet bosuna kisiel bilgilerini internet karsiligi satiyor sonra dolandırıcılık

• ARKADAŞLAR BU HAT BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAMI İSTİYOR TAM OLARAK NEDİR BU BİRİ ALINTI YAPARAK CEVAPLAYABİLİRMİ

ONAY SAHUR yazip cevaplayarak Turk Telekom, TTNET ve Avea'dan en az birinde aboneliginiz devam ettigi surece, abonelik, yer, hat bilgilerinizi bu sirketlerle paylasarak kullanmamiza ve firsatlari iletmemize izin verip kampanyamiza basvurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 5 Haziran 2016; 11:10:09 >
  • Tt faturasıza yeni geçtim. Faydalanabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıraş bir kampanya; hiçbir işlevi, hiçbir özelliği yok. Kampanya demeye dilim varmadı.

• Haber veren arkadaşa teşekkrüler
  • 30 TL yükleyeli 5 gün oldu daha.

29 TL'lik paketle 4 GB + Woops ile geceleri 3 GB + Salı/Perşembe 2 GB var zaten. Şimdi 25 TL yüklesem mi acaba?

Bir de bu verdiğimiz onayı sonra nasıl iptal ediyoruz? Toplu sms sitelerine bile satabilirler numaraları. Bu ülkede herşey olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan onay verdim moku yedim resmen ve interneti de vermedı. 25 lira yükle dedi..... Böyle işin hay...

• PTTCell içi 3500 dakikam var, konuşacak kimse yok. Bir de üstüne 1000 dakika. İstemez, kalsın.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bende aldim.

• faruk F kullanıcısına yanıt
    Iptal etme gibi bişey varsa bana da haber verırmısınız? Yoksa gıdıp hattı tasıtcam

• 25tl yükleyip mesaj gönderince geçerli olur

• Tesekkurler, guzel oldu
  • Arkadaşlar yüklenen internet avea online da görünüyor mu, benim internet gelmedi. Gece mi gelecek?

• Aynen hocam almiyor , onunla ayrica paket yaptim

• ramazoz R kullanıcısına yanıt
    Bu gece 2.den sonra bak ozamn belli olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.