Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM SAHUR KAMPANYASİ 02:00-06:00 ARASİ 10 GB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
7.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Reklam sms leri gelmemesi için sen onay yazıp yolldın ya bilgilerinin kullanmasına onay v erdin onun iptali için

tşkler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web üzerinden Online İşlemler > Servis İşlemlerim > Türk Telekom Grubu Bilgi Kullanımı > İptal yapınca iptal oluyor sanırım...

Acaba iptal edince 10 GB ve 1000 dk'yı geri alıyorlar mı?

Deneyen var mı?
  • neowho N kullanıcısına yanıt
    Türkcell mi sandın almıyorlar ben kullabıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pttcell le yeni katıldım, geldi. gece 12 den başlasaydı iyiydi. 1000dk heryöne aynı saat aralığında konuşmalara değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahur Kampanyasiyla, sahur donemi boyunca 02:00-06:00 saatleri arasinda kullanabileceginiz hediye yurtici 10GB cepten internet ve sebeke ici 1000 DK mobil hattiniza tanimlandi. Hediye haklarinizi 04.07.2016 saat 06:00'a kadar kullanabilirsiniz.

25 tl şart diye bişe okudum ama ben faturalıyım 20 lira aylık faturam haber verene teşekkürler

• Faturalıda şart yok
    O yükleme şartı faturalıya yükleme yapabiliyorsan eyvallah

• Sahur paketi tanımlandı. 03:00 gibi film indiriyordum msj geldi Bahar 3gb paketinde 400mb kaldı diye. Kullanım detayına baktım 00:26da 487mb bahar paketinden harcanmış görünüyor. Sahur paketinden düşmedi. Nasıl iş bu 03te interneti harcıyorum 00:26 algılıyor sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.er35

Sahur paketi tanımlandı. 03:00 gibi film indiriyordum msj geldi Bahar 3gb paketinde 400mb kaldı diye. Kullanım detayına baktım 00:26da 487mb bahar paketinden harcanmış görünüyor. Sahur paketinden düşmedi. Nasıl iş bu 03te interneti harcıyorum 00:26 algılıyor sistem.

Aynisi oldu bitti farketmeden. 2 gunde 800mb yemis.

• Şu aveanın bir şeyi dogru olsun ya. Sahurda 10gb var derken internet paketimi anlamadığım bir şekilde bitirdi. Hiç almasaydım daha iyiydi. Ama hala avea kullanmak benim aptallığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LootMyBoot -- 18 Haziran 2016; 12:03:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

Önce 10GB'dan mı eksiliyor yoksa mevcut tarifeden mi?

Salakça bir şekilde tarifeden harcıyor.

• Sanırım Saat gece 2 de interneti açıp kapatmak istiyor Eğer bunu yapmazsak Kendi internet paketinizden düşüyor

• Ben de geç olsa da paketimin gittiğini fark ettim. Bunların torpilli programcılarının, bilgi işlemcilerinin bundan haberi yoktur kesin. Şu ülkenin hiç bir işi hayırlı olmaz mı ya hu?

• Reklam izni istiyor

• İnterneti aç kapa yapmadım. Hatta bu kampanyayı bile unutmuştum şimdi kontrol ettim türktelekom uygulamasında hem sahur hemde normal internet kullanımı gösteriyor otomatik olarak sahur paketinden düşmüş

• hepsini anladıkta niye bedavaya bir şey vermiyorsun niye illa benim bilgilerimi satmaya çalışıyorsun sırf bu yüzden kayıt olmadım kampanyaya.

• saat 2 de kapatıp açmayı denedim açık tutmayı denedim ama kafasına göre normal paketten alıyor bazen. ama en istikrarlı yöntem sanırım 2 ye kadar interneti kapalı tutup saat 3 gibi açmak. yine de detaylı bilgisi olan varsa haberdar etsin muhakkak.
  • Normal paketim bu saçmalık yüzünden bitti. Bunlar nasıl iş yapıyor anlamıs değilim.Yazıklar olsun..

• Reklam izni filan istedigi yok okuyupta anlamadan birisi ortaya atti reklam sms i gelicegini herkezde ayni seyi soyluyor.Bu sms izni tt'den gelicek kampanyalara izin veriyorsun mesela 2 gun once 1 gb hediye ettiler vs.Okumadan yorum yapiyorsunuz daha bunu ilk reklam diyene yazicaktim ama okumamistir dedim hala bu muhabbet donuyor

• Paketten gidiyosa sacma

• Son durum nedir arkadaşlar? Paketten yiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.