İyi günler arkadaşlar. Vodafone fiber kullanıyordum ama yeni taşındığım evde altyapı olmadığı için kapattırmak zorunda kaldım. Şimdi türk.net 35mbps bağlatmayı düşünüyorum ama modeme de fazla para vermek istemiyorum. Letgo'dan 50-100 liralık türktelekomun vdsl modemlerinden alsam, modemde wifi kapatıp elimdeki router ile wifi kullansam sıkıntı yaşar mıyım? Fazla indirme yapmıyorum, oyun oynamıyorum ama tv'den genellikle iptv, netflix ve youtube kullanıyorum.
yaşamazsın bi sorun olmaz
zyxel vmg3312 tavsiye ederim. üzerinde turk telekom yazanlardan al. garantisi devam ediyor olabilir. ben root lu olarak kullanıyorum aynı modemi. normalde bazı menuler kapalı oluyor ttkom modemlerinde
Sorun yaşacağınızı sanmıyorum. Ancak tavsiye olarak şunu verebilirim size. Bridge mode destekleyen bir modem alırsanız eğer, elinizdeki router cihazını daha verimli kullanırsınız.
Cevaplar için teşekkürler. Türk.net müracatımı bu gün yaptım, bu hafta sonu da modemi almayı düşünüyorum, şu 2 günde de araştırma yaparım artık.
dementeD
kullanıcısına yanıt
Hocam ne almaya karar verdiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme