Şimdi Ara

Türktelekom ZAM Hazırlığında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi Türktelekom Temmuz ayı itibarıyla %70 zam yapmayı planlıyor bu zam Ekim ayını bulabilirmiş 😒

• %80 istemiş ama %60 da onaylanmış
  • Bu nasıl zam kardeşim. %70 miş , pek de yetmemiş. Download ve upload hızlarınada %70 zam var mı? Upload ı daha arttıramadılar. Şimdi ev telefonuna da zam yaparlar. Pes vallahi pes. Yoksa Fifa mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 25 Mayıs 2023; 10:54:38 >
  • C4L0X kullanıcısına yanıt
    Söylenecek söz yok 🤯 pes diyorum
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle az önce MH ile görüştüm her yıl olduğu gibi bu yıl da olası bir zam söz konusu olduğunu söylediler ayrıca upload hızları düşmeyeceği düşünülüyormuş
  • Turk Telekom'da artan tek şey gene her zamanki gibi Fiyatlar oldu.

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Bence kasıtlı yapılıyor, insanları taahhütlü aboneliğe teşvik için. Alternatif İss ler bile 250 bandında. Adam zaten VDSL kullanıyor, altyapıdan dolayı çoğu 75 ve altı hız alıyor İss lerle uğraşacağıma zaten fiyatlarıda yüksek deyip Telekom a taahhüt yaptırıyor.

• 400TL İnternet o ne rahat valahiTürktelekom ZAM Hazırlığında !!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 27 Mayıs 2023; 14:22:41 >
  • Zam Ağustos’ta mı ekimde mi
    Ne zaman?
  • Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    😒
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Ekimi bulur diye düşünüyorum ama yılın 2. Yarısı temmuzda bir atak olur
  • man utd kullanıcısına yanıt

Bazı ISS ler hazirana kadar demiş. Haziran olmazsa temmuz . Bir tane İss taahhütsüzü kaldırmış, %50 civarıda zam yapmış.

• Büyük ihtimalle TT paket ücretlerini etkilemez bu zam. Ancak taahhütsüz firmaları etkileyeceği kesin.
  • Haziran içim zam planı olmayan fixnet mevcut sanırım bende haziran ortası geçem inşallah. Fakat elbet onada zam gelcek kesin. Valla ucuz internet diye birşey kalmayacak &60 zam deselerde alternatif firmalar en az %100 zam yapar bence :D Milleni bile bana %90 mı ne zam yaptı.

• Millet böyle istedi yapacak bir şey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.