Şimdi Ara

Türkü yaptım, dinler misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, birkaç denemem daha olmuştu ama bu sefer nasıl oldu bilmiyorum. Büyüklerinize dinletirseniz sevinirim. Söz, müzik, enstrüman çalımı, kayıt, aranje, Mix ve mastering her şeyiyle bana ait ve evimde yaptım.

youtube
    Felek KahrolsunSeni benden hep ayıran felek kahrolsun kahrolsunÇektiğim acılarla bu yürek kor olsun kor olsunGözlerimde nara tüten hasret solmasınSensiz geçe...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=e_6-6j-TqlQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek başınıza iyi bir iş. Müzik yani enstrüman kısmı kopya gibi özellikle flüt ve vurmalı yerler, anadolu türküsü hissi veriyor ama bir anlam ifade de etmiyor. Her enstrüman var ama bir zevki yok dinlerken. Kötü değil de ham gibi. Sözleri güzeldi.

• kavalı özellikle akustik çaldım ama o gün nemden midir sıcaktan mıdır alet pek ses vermek istemedi. Ritmler canlı değil, döngü şeklinde gidiyor. Evde yapmanın handikapları diyelim. Bir anlam ifade etmediğini bende zaman zaman düşündüm. Söz, beste, çalımlar ve aranjeyi 3 gün içinde bitirdim. Bu işler biraz da ekip işleri ama kimi bulucan...Bu arada Fikret Dikmen aradı, çok beğendiğini söyledi. Belki de canımı yakmak istemedi :)

• Ben de beğendim. Zaten benim eleştirme gibi bir lüksüm de yok müzik terimlerinden 1 tanesini bile bilmiyorum ve herhangi bir şeyi ortaya koymak benim için imkansıza yakın. Çok güzel bir çalışma olmuş inşallah devamı gelir

• teşekkürler, yorumlara göre iyileştirmelşer yapıyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.