Şimdi Ara

Türl Milleti Çalışkan mıdır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türl Milleti Çalışkan mıdır???

(En Son Oy Tarihi: 19.2.2005)
Giriş

• maalesefki hayır ...
  • Türk Millet işine gelince çok iyi çalışıyo aslında...
    Bence istedikten sonra yapamayacağımız iş yok!!!
  • Keske "evet caliskandir" diyebilseydim ama maalesef :(

Genel bir yorgunluk mu desem, tembellik mi desem, bir sey var.

Devlet dairelerine bakin mesela !!!
    Tatillere olan duskunlugumuz, calisirken kaytarmaya olan egilimimiz vb.

Arada canla basla calisanlar da var ama genele vurunca sonuc pek ic acici degil ne yazik ki.

Bizim isyerindeki koridordo bir Ataturk resmi var, gunde 3-4 kez goruyorum gecerken, inanin azim geliyor !!!

Not: Ben canla basla calisanlardanim :)
  • bi şık daha ekle!!!
    "sıkıya gelince çalışkandır"
  • yazdıklareı eleştırı olsa tartışırdım ama adam resmen turk mılletıne kufredıyor bu eleştırı değil
  • zaten katıldığım noktada o kısımdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: serkan1216

turk milleti calişkandır............ lafına katılıyom örrnek ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 19 Şubat 2005, 19:43:29 >

• Milleti soyan milyar dolarları yurt dışına kaçıran milleti içten satan avrupaya her tavizi veren abd nin kanlı müttefiği olmaya çalışan özünden koparak savunmasız halde kıvranmaya doğru giden topla popla uyutulan sol sağla birbirine düşürülen ne yazık ki BİZİZ arkadaşlar...Yoksa kötü bir niyetim yok yanlış anlamayın.Özür dilerim.
  • dostum şu malum kelimeni editlede sanada katılayım. sonuçta burası forum ve hassas olanlar var.yoksa son sözlerin malesefki doğru.
  • HER MILLETIN İÇİNDE KANI BOZUKLAR OLABILIR İŞTE BİZ TURK MILLETI OLARAK İÇİMİZDEN SİLİP ATACAĞIZ ONLARI AMA BUNU ULKEMIZI KÖTÜLÜYEREK DEĞİL ONLARA UYARAK DEĞİL KARŞILARINA DİKİLEREK YAPACAĞIZ KELIMELERIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN BEN NE SAĞCIYIM NEDE SOLCU İŞİM OLMAZ BEN SADECE HEPİMİZ GİBİ TARIHTEN DERS ALMIŞ BIR MILLETIN ÇOCUĞUYUM

NOT: 1. UNUTULMAMALIDIRKI HAKSIZLIĞA BİRİLERİ DUR DEMDIKTEN SONRA YANLIŞLAR DÜZELMEZ

2, TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ,

• ya arkadaşlar aslında lafım size değil ama şu dikkatimi çekiyor. sürekli olarak türk milleti türkler vs. diye bahsediliyor. ama şunu unutuyorsunuz. bu vatan sadece türklerin değil. milyonlarca kürt ve arap asıllı vatandaşlarımız var. şuna türkiye vatandaşı diye kendimizi alıştıralım. amerikalı deyince aklınıza safkanmı geliyor. ispanyolu meksikalısı çinlisi vs. bunu unutmayın
  • Biz özümüze dönmedikçe hiçbirşeyi silip atamayız.Geçmişini bilmeyen geleceğini yönlendiremez.Bizi biz yapan kültür değerlerimizi bilmedikçe,öğrenmedikçe,merak etmedikçe arkadaşlar ne yazıkki
    yazdıklarım doğruluğunu yitirmeyecektir...
  • Sadece çalışkan olsa iyi, akıllıdır, zekidir, yardımseverdir.
    Günümüz şartları Türk İnsanını aklını kötüyü kullanmaya itmiştir.
  • Zekiyiz tabe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serakin22 -- 19 Şubat 2005, 13:09:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samray

Sadece çalışkan olsa iyi, akıllıdır, zekidir, yardımseverdir.
    Günümüz şartları Türk İnsanını aklını kötüyü kullanmaya itmiştir.

buna katılıyorum kardeş çok zeki olduğumuz kesin ama günümüz şartları işte
    geçmişte avrupalılara uygarlık öğreten biziz
  • Arkadaşlar %68 'le tembellik önde...
  • Çalışkan olsaydık bugün bu hallerde olur muyduk?

Japonlara bak, çalışkanlığın anlamını öğren, sonra "Türkler çalışkan mıdır?"
    diye saçma bir cümle kur...
  • ....:::: Türküne göre değişir..
  • valla bu konuda çeşitli söylentiler var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.