Şimdi Ara

Turnuva ciddiyetinde bir takım aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun başlığında da kısa ve net olarak her şeyi anlattığını düşünüyorum. Çok fazla uzatmaya gerek yok sadece takım oyunu oynamayı bilen takımlarında jungle-top eksiği olan çünkü oralarda daha etkili olduğumu düşünüyorum ama yanımda ki ADC oyuncusuna göre supportta da gayet başarılı olabilirim.

Yaş olarak ortalama 21-26 yaşlarında ki arkadaşlarla iletişim kurmak isterim. Aradığım takım gerçekten ama gerçekten kendine fazlasıyla öz güvene sahip olan bi takım olmalı çünkü Dota ve Lol oyuncusu olarak uzun bir süredir bu tarz oyunların içersindeyim artık cidden oyun oynamak dışında bişeyleri kanıtlamak istiyorum

(Dota 6 yıl "1 yıl aradan sonra" League of Legends 1.5 Yıl)
    Oyun tecrübemin gerçekten yeterli olduğuna inanıyorum, zaten beraber oynamayı talep eden arkadaşlar olursa beraber oynayacağımız bir kaç oyunda göreceklerine inanıyorum.

Şuan Türkiye serverındayım ama gerçekten düzenli adam akıllı bi iş yapacağız derseniz takımınızın nerede olduğu önemli değil o servera geçebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardWarrior -- 16 Ekim 2012; 1:12:27 >

• Umarım aradığın takımı bulursun.
  • Sağ ol hocam umarım bulurum çünkü bu oyun artık çok fazla ciddi bi yer almaya başladı bende ama defalarca denememe rağmen adam akıllı bir takım bulamadım, oluşum sürecinde olan takımlarım da ufak tefek şeyler yüzünden her seferinde amacımızın dışına çıktı. İnanıyorum ki Türkiye de çok çok iyi oyuncular var ama sadece takımları olmadığı için görüntüde çok boş insanlar var. Türkye Turnuvasında ki ilk 8 takım oyuncularından her hangi bir tanesinden kötü olduğuma inanmıyorum... Ve kendi hakkında böyle düşünen bir çok kişi vardır biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardWarrior -- 16 Ekim 2012; 1:09:35 >
  • Hangi serverda istediğini yaz daha çabuk bulursun.
  • Hangi Serverda olduğu hiç fark etmez ilk mesajımada ekliyeyim bunu.
    Şuan Türkiye serverındayım ama zaten West'e geçmeyi düşünüyorum. Gerçekten iyi bir takım olduğunu iddaa eden varsa onun takımının olduğu servera geçebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.