Bildirim
Turtle wax cilali şampuan 20den 8tl düşmüş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüm kipalar mı, yoksa şubeye özel mi? -
-
Her kipa da var mıdır ? -
izmir Kipa Balçova da denk geldim. Normalde turtle wax pahalı oldunu bilirim. Denemek isteyen alsın kampanya süresini bilmiyorum. Sarı etiket vardı. 19.90 yerine 8tl. -
Turtle wax kalitesi tartışılmaz iyidir. piyasa malı şampuanlar o para zaten. -
Bu ürünün nternette de satışına rastlamadim. Kipa muhtemelen stok eritiyor 2 adet alacağım. -
Bende önceden turtle wax kullanıyordum memnundum sonra sonaxa geçince kalan turtle waxı lastikleri ve paspasları yıkarken kullanıp bitirdim.Yaz gelsin tekrardan hem sonax şampuan hem turtle wax şampuan alacağım.
Sonaxsın ürünleride güzeldir hocam normal bir kullanıcı için.Hem şampuanını hem hızlı cilasını kullanıyorum çok memnunum. -
Valla internette falan araç temizlik bakım ürünleri acayip pahalanmış...Görsem hemen alırım üç dört tane... -
Bu hızlı cila tam nasıl bişey yada nasıl kullanılır -
Hocan sonax hizli cilanin ustunde yazdigi sekilde kullaniyordum ben.Once sonax sampuanla güzelce yıkıyorum sonra biraz nemli olacak şekilde kurulayip cilayi uyguluyorum sonra tekrardan kuru bir bezle siliyorum.Guzel bir parlaklığı oluyor hem de tekrar yikadigimda su tanecikleri durmuyor arabanin üstünde süzülüp gidiyor. -
Hiç böyle şeyler kullanmadım hazır konusu varken sormak isterim ben arabayı sıvı sabun ile temizliyorum boyaya herhangi bir zararı var mıdır? 👀 -
Iyi fiyatt -
quote:
Orijinalden alıntı: Sirrüs
Hiç böyle şeyler kullanmadım hazır konusu varken sormak isterim ben arabayı sıvı sabun ile temizliyorum boyaya herhangi bir zararı var mıdır? 👀
boyayı soldurur.üzerindeki belli tabakayı alırsınız.yapmayın etmeyin... -
quote:
Orijinalden alıntı: triptister
Her kipa da var mıdır ?
Ankara Armada kipa'da böyle bir indirim yok arkadaşlar haberiniz olsun. -
Sabun araba boyasina çok ağır geliyor araba şampuanı kullanarak yikamali -
quote:
Orijinalden alıntı: t u r g a y
Sabun araba boyasina çok ağır geliyor araba şampuanı kullanarak yikamali
benzinliklerdeki 1tlye köpük ve suyla yıkıyorum zararı olur mu? -
Bazı istasyon lar oto yıkama köpüğü kullanıyor ama bazıları da sabun ve çamaşır suyu kullanıyor diye duydum çamaşır suyu alkali bir kimyasal kiri iyi çıkarır ama boyayada Zarar verir -
Ara ara sıvı arap sabunu kullanmışlığımda vardır -
Siyah araba ondan soluk duruyor desenize. Gerçi 7 yıllık bir araçtan bahsediyorum ama?
Benzer içerikler
- toyota auris 1.4 d-4d otomatik şanzıman
- kırılan yağ çubuğu motora zarar verir mi
- hak mahrumiyeti hacizli araç bağlanır mı
- opel 1.5 dizel motor yorumları
- benzin bozulur mu
- togg servis ağı
- yeni dacia duster
- 2024 clio özellikleri
- taliant bagaj hacmi
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X