Şimdi Ara

TUS başarısı düşük üniversite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam vallahi en ufak bir kötü niyet gütmeden tamamen merak ettiğim için açmıştım konuyu. Nedense yine gereksiz tartışmalara kurban gitti
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bizden baya tecrübelisiniz. Bu durumun sebeplerini detaylıca yazabilir misiniz
  • TUS başarısı düşük üniversite

Girmek istemediğim değil giremediğim diyeceksin ek olarak ekşi yazarlığı için 4 yıl uğraştım övünürüm tabi

• 343code kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar zaten ciddiye alınacak tipler değiller, ben konuyu açarken böyle bir niyetle açmamıştım zaten aklı çalışan bi adam taşra tıpla top tıpın aynı eğitim seviyesine, aynı hoca kalitesi, hasta çeşitliliği, öğrenci seviyesine sahip olmadığını bilir
  • Şu victa dallamasını adam yerine koyup cevap vererek konuyu savaş alanına cevirmişsiniz
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

hocam yine de taşradakilerin hepsi yabana atılmamalı bence.omü, akdeniz, esogü, selçuk, erciyes gibi yerler aybü gibi yerlerden daha iyi bence

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam aybü özelinde yorum yapamayacağım ama dediğiniz yerler taşrada fena olmayan yerler özellikle Erciyes ve Omü markadır
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Neden hocam
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, öncelikle yökatlas'taki veriler için konuşacak olursak o yılki mezun sayısı ve sonbahar tus'u, geçmiş mezun sayısı vs önemli. Örneğin köklü bir fakülteden yeni mezun girenlerin yanında eski mezunlardan da o seneki sınava girenler oluyor bunlar ortalamayı genelde düşürüyor. Verdiğiniz mezun sayısı da bu konuda çok önemli. Bu istatistik kısmı.

Genel olarak çıkmış ağırlıklı soran, internüne genelde angarya iş yaptırmayan fakültelerde 5-6 'da iyi kasıyorlar ama en önemli kısım bence dönem 6 daki rahatlık. Bazı fakültelerin amacı gerçekten iyi pratisyen yetiştirmek oluyor. Bildiğin acilci gibi mezun eder, gözü kapalı venöz kan gazı alırsın vs.

Ne fakülteler var, yeterince tıbbi sekreter yok diye internleri sekreter dahi yapıyorlar. Bazı fakültelerin bu konuda duruşu çok net oluyor. Yalan olmasın geçen sene Selçuk galiba açıklama yapmıştı çok sert bir dille. E böyle bir atmosferde yoğunlukta hafta sonu sabah 8 akşam 8 dershane hafta içi yemek + ders + tekrar + uyku + nöbet döngüsü çok yorucu. Kim kaldırabilir :(

Sınav adayları 6 yıl önce bir ulusal sınavda belli bir derece elde etmiş, toplumun ortalamasının üstünde insanlar olduğundan sınav da şampiyonlar ligi oluyor. Yanındaki adam tuvalete gitmemek için yanına maşrapa getirip ona işeyince diğeri concerta + cold brew içince kafayı yiyorsun tabi.

• İntörnlük senesi rahat olmasıyla paralel seyrediyor genelde. Bazı istisnalar oluyor onları demiyorum. Mesela kendi okulum medeniyette şu anki intörnler 5k sırlamalarla okula girmiş insanlar ama bundan ziyade marmara gibi ölümüne yormadıkları için başarılı olduklarını söylüyorlar. Bence yormalarının da avantajı var yormayıp tusa hazırlamalarının da. Biraz hayattan beklentiye bakmak lazım. Mesela cerrahpaşada intörnler için ders çalışma odası yapmışlar sırf tusta iyi yapsınlar diye
  • MustafaTosun kullanıcısına yanıt

ne özenti adamsın la.ben ppye clinton koydum diye ppne reagan koymuşsun

o konuda konuşalı kaç gün oldu… son mesajıma yanıt bile veremeyince oluşan goat yanığı yüzünden her yerde bana sallıyomuşsun TUS başarısı düşük üniversite 

TUS başarısı düşük üniversite
    Libertiyanoğlu

? olum benim hayatımda seni takip etmeye ayıracak zaman var mı sanıyorsun  her gün seni düşünüyorum keşke her gün atışsak  

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt

olm kaç zamandır ppde eloç vardı ben clinton yapınca mı aklına esti

olum ben senin ppni bu konuda gördüm daha ilk, zaten ben de tahmin etmiştim kesin laf edecek diye.

• niye her tıp konusunda kavga var yaw

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.