Şimdi Ara

TUS başarısı düşük üniversite (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

katılıyorum hocam

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Aybü için niye öyle düşünüyorsunuz acaba merak ettim, ben orada okumuyorum ancak şehir hastanesinden dolayı gerçekten avantajlı olduklarını duyuyorum tanıdıklarımdan ki staj çok önemli tıpta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam saydığım yerlerin hepsi köklü bir tarihe sahip ve kendi çaplarında bir ekolü temsil ediyorlar.aybü de elbette iyidir hatta dediğiniz gibi şehir hastanesi avantajdır ama 2010da kurulmuş bir yer olduğu için kafamda soru işaretleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yuh lan sira artik 4 yil mi sürüyor, ben 1-1.5 yilda olduydum herhalde

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

2019un sonunda girdim anca olabildim

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Demek ki baya aktif kullanmışsınız hocam

Ben 17de yazar oldum 10 entry ile, ek aktiflik filan palavra bence

• Ekol bana çok önemli bir şeymiş gibi gelmiyor ( belki referans için falan önemli olabilir bilmiyorum ). Okul hocalarını, ders ve derslik imkanlarını tamamlasa yeterli bence; ki Ankara merkezi yer açılışından itibaren 13 yıl geçmiş bu yüzden bir problem olmaz diye düşünüyorum. AYBÜ hakkında bilgim yok bu arada sadece bu zamana kadar gördüklerimle fikrim bu şekilde.

• Damakcatlatan hocamız ayar üstüne ayar verince millet saygıdan konuya yazamadı aw

• Eleman nasıl içerlemişse çizdirmiş hesabı.Nasıl bilirdiniz kendisini ey forum ahalisi

çok ezik ve zavallı biriydi. ayrıca tıbba laf atınca dötü kalkıyordu. neyse ki indirmesini bildik ve gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 3 Temmuz 2023; 17:48:33 >
    Bence zaman geçtikçe bilinirliği arttı hocam bu yüzden zorlaştı, ben de zamanında 50 küsür ile olmuştum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen evet

• Hocam ben bunu kendi ünimin üst dönemleriyle ve farklı unilerden intornlerle konuşmuştum intorn zamani fakülte öğrenciyi ne kadar rahat birakirsa tus başarısı o kadar yüksek oluyor bunun aksi bir örnekle bugüne kadar hiç karşılaşmadım yani intornlukteki iş yukuyle tus başarısı arasında kuvvetli bir ilişki var.

• garip zeycan mı? bahsettiğiniz okul.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

``gözü kapalı venöz kan gaz`` hekimlerin bunu yapmaya kaçının ihtiyacı var bence tartışılır. bu tarz olayları paramedikler yada hemşireler zaten yapıyor. aslında mesleği acil hekimi olarak idame ettirmeyi düşününler bir gruba ayrılıp onlara bu tarz pratikler verilebilir onun dışında pek değil hemen hiç elzem değil. doktorun işi teknik bilgiyi teşhis ve tedaviye dökmektir.

kadıköy > tus

• tus başarısı için tuspaşa gibi inşaatı tamamlanmamış dershaneler tercih edilebilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.