< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TUS başarısı düşük üniversite (5. sayfa)
-
-
Hocam sınav sonuçları açıklanmadan önce sizi burada bayağı görmüştüm nereyi kazandınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 23 Ekim 2023; 12:45:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazanamadım, önceden okuduğum bölüme devam ettim.
Yoo taşınmadan dolayı stres oluşturuyor insanlarda , dezavantaj şu anda bence
Ne stresi hocam cerrahpasa bu cerrahpasalilarin madur edilme olasiligi var mi sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emin değilim asistanlarda bir tedirginlik seziyorum sanki vaka yapmada sıkıntı yaşıyolar taşınmadan dolayı (6.hissime göre) . Öğrencilere de belki yansıyabilir taşınma , bakalım inş bişi olmaz ctf ye uzmanlığı orda yapcam tr de kalırsam
çok iyi üniversiteler arasında değerlendirirsek zor intörnlük büyük bir faktör olmuyordur bence. sonuçta ilk senesinde değil sonraki senede de yerleşilebilir. ama hütf gibi ünilerde çoğunluk tus odaklı değil, çok büyük bir oran (%60-70) doğrudan yurt dışı odaklı. bu gibi faktörlerin de etkisi oluyordur bence. gaziden usmle rekoru kıran çıkması gibi iyi ünilerin birçoğunun yönelimi tus değil artık
Sbu de yapsana hocaaa hani klinikte 1 diniz
belli asistanlıkları üni hastanesinde yapmak lazım benim kendi fikrim bu şekilde
Capaya gelirseniz 1 ogun tost,+ cay hediyem
Çapayı yazmam herhalde ama tostunu yerim severiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X