Şimdi Ara

TUSAŞ'a saldıran teröristin abisi İzmir'de CHPli belediyede güvenlik amiri çıktı! TÜRK için bir tane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on X
    https://x.com/siyahsancakx/status/1851917610499113213

quote:

TUSAŞ'a saldıran PKK'lı terörist Mine Sevjin Alçiçek'in abisinin CHP'li İzmir Çiğli Belediyesi'nde güvenlik amiri olduğu ortaya çıktı.

Bu chpnin Türk insanı için yapacağı bir tane iyi birşey yok mu? 20 yıldır Atatürk adı ardına saklanıp ülke için bir tane gram faydalı siyaset yapmıyor. kedi köpek, kürd sorunu vs ... Bunların yaşadığı ülkeden haberi mi yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu çok yanlış.

Suçların şahsiliği ilkesi vardır. Birinin abisi şöyle babası böyle annasi şunu yapmış flan diye yargılayamazsın.

Atıyorum senin baban katil olsa sendemi katil sayılacan. Veya kardeşir hırsız olsa sende mi hırsız sayılacan.

İnsanların hayatları birbirini bağlamaz kardeş bile olsalar. Birisi vatanına bağlı düz bir memur belki. Kardeşide bölücü bir terör örgütü üyesi olur mu olur yani bilemezsin.

Not: Ama atıyorum bu isimin terörden kaydı vardır. Terör örgütü üyeliği vardır ama ona rağmen CHP alıp üst düzey bir amirlik vermiştir o zaman iş başka. Ama kardeşi terorist ise bunuda asın kesin işten kovun gibi bir dünya olmaz.

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

Bir oglu askerde sehit olmus bir oglu dagda terorist olarak olmus bir suru kürt anne var bu memlekette sana gore onlar ne oluyor peki ?

• Bende babamla 180 derece zıt görüşe sahibim. Ben yada babam siyasi yada adi suç işlediğinde diğeride mütesessilen sorumlumu oluyor. Çok saçma bir argüman.

Bu kafayala hüküm giymiş siyasi suçluların 1. derece akrabalarını hapise atmak yada en iyi hitimalde yurt dışına sürmek gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.