Şimdi Ara

tutamıyoruz zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklıma geldikçe bir türlü düşünmeden edemediğim ve beni gerçekten üzen durumdur. 1 sene mezuna kalmış, 1 sene üniversiteye gitmiş ve şu an okulu bırakıp tekrar sınava hazırlanmaya çalışan biri olarak yaşıtlarımı ve arkadaşlarımı gördükçe giden zamana üzülmemek elde değil. 12. sınıf arkadaşlarım varsa mezuna kalmayı şimdiden asla kafaya koymamalısınız. çevremde görüyorum böyle insanları. mezuna tabi ki kalınabilir fakat bu süreç emin olun sizi yıpratır. tek tavsiyem bu moda şimdi ve ilerleyen süreçte girmemeniz

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    Kanka paran olmuş olsa istersen 30 yaşında yks calismaya başla bu sana koymazdi.Bizim derdimiz hayata geç başlamak değil para kazanmaya geç başlamak.Elalemi görüyorum 20li yaşlarinda hâla gezip tozuyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de çok var bu his bazen boğulacak gibi oluyorum geçen yurtta İTÜ ehbli bı abiyle konuşuyorum abi staja gelmiş Ankara'ya olm dedi sen bu triplere çok giriyorsun girme zhir edersinn hayatı ben de bı sene mezuna kaldım bı sene hazırlık v bı sene de uzattim
    sen dedi benden daha iyi çalış 1. Sınıfı öylesine geçirme yıl kaybını çok çalışarak geçirmeye calis dedi ama bakiyom ilk senesinden güzel işler başaran adamlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.