Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Hafta önceki, memnun kaldığım alışveriş sonrası 2. siparişi de ilettim, parfümler gelince yorumlarımı yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvkare -- 14 Ocak 2014; 22:00:27 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

2 parfüm aldım 2 sininde fısfısı arızalandı. başka şişeye aktardım.

silindir şişe mi? Eğer oysa sormayın ya 100 üründen en az 5 i arıza verdi değiştim o yüzden şişeleri. bana haber verseydin keske abi yollardım hemen fısfıs

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

2 parfüm aldım 2 sininde fısfısı arızalandı. başka şişeye aktardım.

silindir şişe mi? Eğer oysa sormayın ya 100 üründen en az 5 i arıza verdi değiştim o yüzden şişeleri. bana haber verseydin keske abi yollardım hemen fısfıs

Elimde başka şişe olduğu için fısfıs değiştirdim. silindir değil normal şişe

o kadar eski yani :D onu da gönderirdim abi. onlarda pek hta cıkmazdı 2 de 2 kötü denk gelmiş

• Son siparişim de sağ salim elime ulaştı. kendisinden zaten daha önce 10+ şişe ürün almıştım. Güvenle alabilirsiniz. Kargo geldiği esnasında yanımda arkadaşım vardı. Kendisi de hemen orada denedi ve oldukça memnun kaldı. Herhalde o da yakında siparişini verecektir

• bundan yaklaşık 1 sene kadar öncede güzel bir alışverişimiz olmuştı ona istinaden geçen haftada 6 adet parfüm aldık ofis olarak herkes gayet memnun kaldı teşekkürlerimizi borç biliyoruz kendisine :)

iyi satışlar dileriz. :)
  • Sanırım 4. alışverişimi yaptım, yine sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. 2 Kadın 3 Erkek parfümü aldım. Biraz incelemelerini yapayım buradaki arkadaşlar da bilgi sahibi olsunlar.
    İlk olarak kadın parfümlerinden başlayayım:

Lacoste Classic Pour Femme: Gayet hoş bir koku. Ben bunu teyzeme hediye olarak aldım, pudramsı, çiçeksi bir koku. Her yaşa uygun, tatlılık pek yok.
    Paris Hilton: Meyveli ve şekerli bir koku gibi geldi. Ama şekeri çok bayık değil, meyve ferahlığında bir koku. Rengi de pembe tatlı bişey Gençler için ideal.
    Şimdi erkek parfümleri hakkında biraz yorum yapayım

Viktor Rolf Spice Bomb: İsmiyle müsemma olarak başlangıcında kokladığınızda tam bir baharat bombasıyla karşılaştım tabi direk baharatlar değil, balımsı bir tatlılıkla beraber gelen bir baharat. Bilenler bilir başlangıcında mesir macunu gibi bir koku hakim orta ve sonlarında turunçgiller devreye giriyor fakat baharat aynı zamanda etkisini göstermeye devam ediyor. Kış için ideal bir koku.

John Varvatos Artisan Black: Bu kokuyu size nasıl anlatacağımı düşündüm, ve şöyle diyebilirim, limon yaprağını dalından koparın ve koklayın. Aynı etkiyi bu parfümü koklarken de duydum. Çok doğal ve hoş bir koku. İlk başta ağır turunçgil geldi ama dağılınca çok hoş bir kokuya döndü. Tavsiye ederim. İlkbahara uygun bir koku.

Paco Rabanne INVICTUS: Bu kokuyu kokladığımda çok beğendiğimi hatırlıyorum. Ama bu parfümü arkadaşım çok beğendiğinden dolayı ona hediye ettim. Fresh bir kokuydu. Bunu da tavsiye edebilirim.
    Naçizane aldığım parfümlerin analizini yaptım kendimce. Umarım yararı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsesif. -- 25 Ocak 2014; 2:00:09 >

• Hocam sipariş vermek istiyorum bana yardımcı olabilirmisin pm bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Hocam sipariş vermek istiyorum bana yardımcı olabilirmisin pm bekliyorum.

Pm attım hocam. telefon numaranızı iletirseniz arayalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Hocam sipariş vermek istiyorum bana yardımcı olabilirmisin pm bekliyorum.

Pm attım hocam. telefon numaranızı iletirseniz arayalım.

Abi siparişleri heycanla bekliyoruz :)

• abi ellerine sağlık 700 liralık parfümleri 30 liraya aldım resmen :) kokular orjinal. Hem orjinalleriyle hem de piyasadaki diğer açık parfümlerle kıyaslanamayacak derecede kaliteli

• Shiseido Zen olsaydi keske:)
    eser hocam selamlar saygilar kolay gelsin oncelikle yakin zamanda bir siparisim olacak insallah:) acik parfumculeri gidip kokulari test edecegim:)kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARSLAN MEHMET

Shiseido Zen olsaydi keske:)
    eser hocam selamlar saygilar kolay gelsin oncelikle yakin zamanda bir siparisim olacak insallah:) acik parfumculeri gidip kokulari test edecegim:)kolay gelsin.

Maalesef hocam. bir kaç ay yeni koku yapmayacağız. Müsait oldugunuzda buyrun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARSLAN MEHMET

Shiseido Zen olsaydi keske:)

Maalesef hocam. bir kaç ay yeni koku yapmayacağız. Müsait oldugunuzda buyrun..

Hadi ya hocam bende bleu de chanel bekliyordum 1 aya gelir demiştiniz ne zaman gelir ?
  • AngelOfLord A kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan maalesef. Bleu de chanel özellikle sıkıntı.. Deluxu olan bir ürün.. Normalini de yapmak istemem deluxu olan bir ürünü. Yakın vakitte çıkaramam ama aklımda ve listeye ekleyeceğim bir ürün.

• Eserbey ile guven konusunda problem yasayanlara kendi alisveris surecimi anlatayam kendisine mesaj gonderdim.sanalpazar uzerinden aldim kargom bugun cikarmi diye sordum.eser bey sitenin onaylanma sureci uzun surdugu icin kargo yetistirmek icin onay beklemeden kargoladi.burada ne var derseniz belkide ben urunu almadim onaylamadim hatta vazgecmis bile olabilirdim.kendisine guvenmek icin degil guvenmemeniz icin bir neden aramaniz daha kolay olacaktir:)
    kaliteyi urunler geldikten sonra belirtecegim.
    eser bey saygilar ve hayirli isler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojikbocek -- 31 Ocak 2014; 18:53:11 >
  • kendisinden iki adet sipariş verdim ve çok çabuk şekilde elime ulaştı.
    ürünlerin kalitesine diyecek bişey yok aksi durumda zaten bu konu bu kadar sayfa sayısına ulaşamazdı
  • quote:

Hocam şuan maalesef. Bleu de chanel özellikle sıkıntı.. Deluxu olan bir ürün.. Normalini de yapmak istemem deluxu olan bir ürünü. Yakın vakitte çıkaramam ama aklımda ve listeye ekleyeceğim bir ürün.

Hocam Bleu De Chanel yapın delux olması farketmez direk alacağım Bargello'dan daha önce kullandım ve çok sevdiğim bir parfüm eğer siz yaparsanız nıasl birşey olur merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif.

quote:

Hocam Bleu De Chanel yapın delux olması farketmez direk alacağım Bargello'dan daha önce kullandım ve çok sevdiğim bir parfüm eğer siz yaparsanız nıasl birşey olur merak ediyorum

Biraz stok eriteyim bakıcam söz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif.

quote:

Biraz stok eriteyim bakıcam söz :)

Ben en az 2-3 şişe alırım delux olursa :) 4 adet kampanyasından alacağım 4 ün (2 si ya da 3 ü chanel olacak,tabi kokusunun hoşluğuna göre alacak bir çok arkadaş daha bulabilirim bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelOfLord -- 2 Şubat 2014; 14:24:27 >

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.