Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AngelOfLord

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif.

quote:

Hocam şuan maalesef. Bleu de chanel özellikle sıkıntı.. Deluxu olan bir ürün.. Normalini de yapmak istemem deluxu olan bir ürünü. Yakın vakitte çıkaramam ama aklımda ve listeye ekleyeceğim bir ürün.

Hocam Bleu De Chanel yapın delux olması farketmez direk alacağım Bargello'dan daha önce kullandım ve çok sevdiğim bir parfüm eğer siz yaparsanız nıasl birşey olur merak ediyorum

Biraz stok eriteyim bakıcam söz :)

Ben en az 2-3 şişe alırım delux olursa :) 4 adet kampanyasından alacağım 4 ün (2 si ya da 3 ü chanel olacak,tabi kokusunun hoşluğuna göre alacak bir çok arkadaş daha bulabilirim bence)

Bir kaç hafta sürmez chaneli sokucam hocam listeye ..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AngelOfLord

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif.

quote:

Hocam şuan maalesef. Bleu de chanel özellikle sıkıntı.. Deluxu olan bir ürün.. Normalini de yapmak istemem deluxu olan bir ürünü. Yakın vakitte çıkaramam ama aklımda ve listeye ekleyeceğim bir ürün.

Hocam Bleu De Chanel yapın delux olması farketmez direk alacağım Bargello'dan daha önce kullandım ve çok sevdiğim bir parfüm eğer siz yaparsanız nıasl birşey olur merak ediyorum

Biraz stok eriteyim bakıcam söz :)

Ben en az 2-3 şişe alırım delux olursa :) 4 adet kampanyasından alacağım 4 ün (2 si ya da 3 ü chanel olacak,tabi kokusunun hoşluğuna göre alacak bir çok arkadaş daha bulabilirim bence)

Bir kaç hafta sürmez chaneli sokucam hocam listeye ..

Delux mu olur normal mi hocam ?

• AngelOfLord A kullanıcısına yanıt
    Deluxu yaparım hocam. Deluxu olan bir ürünün normalini yapsam aklım deluxte kalır :D

• quote:

Deluxu yaparım hocam. Deluxu olan bir ürünün normalini yapsam aklım deluxte kalır :D

Deluxun normalden farkı ne hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

Deluxun normalden farkı ne hocam

Çok bir farkı yok hocam. Pahalı oluyorlar. listede 5 bin ürün varsa 10 15 tanesi Delux olarak çıkıyor. 3 kalite var normalde.. dediğim gibi 10 15 üründe 4 farklı kalite var. Bunlara da delux demişler. neyden dolayı pahalı bilmiyorum..

• Eser hocam kargom 5dk once geldi.sorunsuz bir sekilde elimeulasti:)
    Tesekkur ediyorum.tekrar gorusecegimizden emin olabilirsin.saygilar hayirli isler.

• Hocam Merhaba.
    İlk siparişim olucak Ben üç çeşit parfüm çıkardım, bunların yanına 22 yaşına uygun bir parfüm daha önerebilir misiniz ? Veyahut seçimlerimde tavsiye etmediğiniz bir koku varsa söylebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürker. Hayırlı satışlar

Paco Rabanne - One Million
    Paco Rabanne - BLACK XS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
  • quote:

Orijinalden alıntı: İglessias

Hocam Merhaba.
    İlk siparişim olucak Ben üç çeşit parfüm çıkardım, bunların yanına 22 yaşına uygun bir parfüm daha önerebilir misiniz ? Veyahut seçimlerimde tavsiye etmediğiniz bir koku varsa söylebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürker. Hayırlı satışlar

Paco Rabanne - One Million
    Paco Rabanne - BLACK XS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )

Bence gayet iyiler. dörde de invictus yazdık mı tamamdır :)

• Daha dün numune sordum yok dedin ama şimdi ilan değişmiş hayırdır hocam :) Bugün aniden mi stoklara girdi ;)
  • furky86 F kullanıcısına yanıt
    Böyle bir soruya nasıl cvp verilir bilemedim hocam da.. Geldiğinde satışına başladım. Olmayan ürüne var mı deseydim.

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Yani geleceği de mi belli değildi anlamında yazdım... En azından gelecek diyebilirdiniz sürpriz yumurtadan çıkmadıysa ;) sonuçta kargoya bugün 16:00da verildi aldığım ürünler, 2 ml parfümün peşinden koşacak değiliz tabi ki ama denemeden almaktansa en azından 50-60 tl alışveriş yapan kişiye 2-3 tane deneme amaçlı başka kokular verilebilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 3 Şubat 2014; 23:25:39 >
  • furky86 F kullanıcısına yanıt
    Konuya kalem yapmayacağız numune satacağım dedim. Numuneler gelmeden doldurulmadan konuda gelmiştir satışına başladık diyemem ki hocam. 22 kişiye kargo hazırladım. Geldiği an hiç bir hazırlk yapmadan testere girsem bugün kimseye kargo çıkaramazdım. Paket alışverişlere 3 er adet numune eklenecek hocam tek başına numune satışı yapmıyorum. Borcum olsun 1 dahakine bol bol koyarım paketinize :)

• Dürüstlüğün yeterli kardeşim takılıyorum ben :)) inşallah sonraki siparişlerde birkaç koku denemiş olurum ;))

• Bugün John Varvatos Artisan Black kullanayım dedim. Daha ilk sıkışta insanı şaşırtıp kendine çekiyor. Modern çizgisiyle birlikte oryantalist izler de taşıyor gibi. Oryantalist deyince hemen aklınıza buram buram baharat gelmesin. Sanki bazı geleneklere sahip ve ona yakın duran fakat batının da disiplinini de barındıran bir tarz. İnsanın sıkılmadan günlük yaşam ve ofiste kullanabileceği bir ürün bence. Bu dengeli duruşuyla ne sizi ne de çevrenizdekileri bunaltacaktır. Kokuyu kelimelere dökmek tam anlamıyla mümkün olmasa da fresh,baharat ve azıcık da meyvenin dengeli duruşu diyebilirim. Yorum subjektif olduğundan dolayı elbet beğenmeyenler olabilir ama benim için paco rabanne black xs den sonra başucumdaki ürünlerden biri olacaktır.
  • Kesinlikle Tavsiye Ederim Eser Abiyi Ürünleri Gerçekten Çok Kaliteli.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    1 diesel only the brave
    1 paco xs
    1 vanilyali boss
    1 tane ınvictus
    1 paris
    + 3 numune sipariş verilmiştir eser kardeş yine nazımızı çekti güzel sohbet için sağol
  • Eser hocam'a tekrardan teşekkür ediyorum ,gene kaliteli gene sıkıntısız .Söylemeden geçemeyeceğim invictus'a herkes bayıldı . :D
  • Geçen hafta 4 adet parfüm aldım Eser hocamdan. Kokusu pek bana göre olmadığından geri değişim yaptık. Ben ürünü kargoya verdiğim gün kendiside ürünlerin gelmesini beklemeden ürünleri göndermiş sağolsun. Diğer arkadaşların yorum yaptığı kadar var. Gerçekten samimi ve değerli bir arkadaş. Benim için ürün kalitesi kadar önemlidir alışveriş yaptığım kişinin karakteri...Eserde gerçekten değer bir arkadaş.. Ve böyle arkadaşlarla alışveriş yaparak onların forumda devamlılığını sağlamamız gerekir...
  • 100 ml.nekadar
  • Eser hocamdan ilk alışverişim güven konusunda hiç sıkıntı çekmeden sipariş verdim. Kokular gerçekten çok kaliteli. Alışverişlerimin devamının geleceğinden emin olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.